نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحسنی, سید قاسمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:19:26Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:19:26Z
dc.date.available1399-07-08T21:19:26Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:19:26Z
dc.date.issued2019-08-23en_US
dc.date.issued1398-06-01fa_IR
dc.date.submitted2018-09-22en_US
dc.date.submitted1397-06-31fa_IR
dc.identifier.citationحسنی, سید قاسم. (1398). بررسی نگرش گردشگران نسبت به غذاهای محلی-بومی در مازندران. برنامه ریزی و توسعه گردشگری, 8(29), 91-104. doi: 10.22080/jtpd.2019.14551.2876fa_IR
dc.identifier.issn2322-309X
dc.identifier.issn2538-4465
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22080/jtpd.2019.14551.2876
dc.identifier.urihttp://tourismpd.journals.umz.ac.ir/article_2428.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/107824
dc.description.abstractهدف: گردشگری امروزه یکی از محورهای اصلی حوزه های اقتصادی،سیاسی،فرهنگی و اجتماعی است و توجه به آن یک ضرورت اصلی است.این پدیده دارای ابعاد مختلف است. هدف این تحقیق بررسی یکی از ابعاد گردشگری یعنی گردشگری غذا است. البته این بعد دارای مسایل متنوعی بوده و سعی این نگارش آن است تا نگرش گردشگران را نسبت به غذای محلی در استان مازندران مورد بررسی قرار دهد.<br /> مواد و روشها: روش تحقیق با رویکرد کمی به روش پیمایشی انجام گرفته. جامعه آماری شامل 105 نفر از گردشگرانی است که در رستوران های محلی انتخاب شدند. برای بررسی نگرش گردشگران نسبت به غذای محلی ، ترکیبی از پرسشنامه‌های محقق ساخته و پرسشنامه استانداردشده استفاده‌شده است. برای تنظیم پرسش نامه از <br /> نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد غذای محلی می تواند نقش عمده ای در گرایش گردشگران به سفر داشته باشد و برای اقتصاد محلی و حفظ فرهنگی محلی بسیار کارامد است. گردشگران غذا را به عنوان فاکتور اصلی سفر می دانستند و ابراز کردند که تجربه غذای محلی نوعی ار فعالیت آن ها در ورود به فرهنگ محلی-بومی است. در واقع با بکار گیری غذا می توان موجب ارتقای گردشگری در بعد غذا شده وfa_IR
dc.format.extent375
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه مازندرانfa_IR
dc.publisherUniversity of Mazandaranen_US
dc.relation.ispartofبرنامه ریزی و توسعه گردشگریfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Tourism Planning and Developmenten_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22080/jtpd.2019.14551.2876
dc.subject"گردشگری"fa_IR
dc.subject"اجتماع بومی"fa_IR
dc.subject"غذای محلی"fa_IR
dc.subjectنگرش گردشگران"fa_IR
dc.subject"مازندران"fa_IR
dc.titleبررسی نگرش گردشگران نسبت به غذاهای محلی-بومی در مازندرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی-پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه مازندرانfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue29
dc.citation.spage91
dc.citation.epage104


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد