نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبرهانی اصفهانی, مهرنوشfa_IR
dc.contributor.authorگلی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorطغیانی, مجیدfa_IR
dc.date.accessioned1402-08-19T19:10:35Zfa_IR
dc.date.accessioned2023-11-10T19:10:36Z
dc.date.available1402-08-19T19:10:35Zfa_IR
dc.date.available2023-11-10T19:10:36Z
dc.date.issued2023-08-23en_US
dc.date.issued1402-06-01fa_IR
dc.date.submitted2022-12-09en_US
dc.date.submitted1401-09-18fa_IR
dc.identifier.citationبرهانی اصفهانی, مهرنوش, گلی, محمد, طغیانی, مجید. (1402). تأثیر پیش‌تیمار امواج اولتراسوند بر ویژگی‌های عملکردی پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش انجمادی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 12(2), 181-190. doi: 10.22101/JRIFST.2023.376052.1417fa_IR
dc.identifier.issn2252-0937
dc.identifier.issn2538-2357
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2023.376052.1417
dc.identifier.urihttps://journals.rifst.ac.ir/article_169117.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1041070
dc.description.abstractتخم‌مرغ به‌دلیل داشتن خواص تغذیه‌ای، خواص عملکردی ترکیبات آن و شرکت در واکنش‌های قهوه‌ای‌شدن غیرآنزیمی و بهبود عطروطعم مطلوب، نقش مهمی در فراوری انواع محصولات غذایی دارد. در این پژوهش تأثیر قدرت اولتراسوند (0، 100، 200، 300 و 400 کیلووات) بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی شامل حلالیت، خواص کف‌گنندگی، خواص امولسیون‌کنندگی، ظرفیت جذب آب و روغن، ویسکوزیته و اندازۀ ذرات پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش خشک‌کردن انجمادی در قالب طرح کاملا تصادفی در سطح اطمینان 95 درصد موردبررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که قابلیت تولید کف حاصل از پودر سفیدۀ تخم‌مرغ اولتراسوندشده با توان 300 و 400 کیلووات نسبت به شاهد افزایش یافت. فعالیت امولسیون‌کنندگی و پایداری کف حاصل از پودر سفیدۀ اولتراسوندشده نسبت به شاهد تغییری نکرد. اولتراسوند و افزایش قدرت آن اثر معنی‌داری بر حلالیت و ویسکوزیتۀ پودر سفیدۀ تخم‌مرغ نداشت. کاهش اندازۀ ذرات پودر سفیدۀ تخم‌مرغ در قدرت‌های بالاتر اولتراسوند (400 کیلووات) به‌دست‌آمد. بالاترین میزان ظرفیت جذب آب و کمترین میزان ظرفیت جذب روغن مربوط به پودر سفیدۀ تخم‌مرغ اولتراسوندشده با توان 100 کیلووات بود. در مجموع کاربرد اولتراسوند با قدرت بالا (300 و 400 کیلووات) قابلیت تولید کف را افزایش داد. افزایش قدرت اولتراسوند از 100 به 400 کیلووات موجب کاهش چشمگیر اندازۀ ذرات پودر سفیدۀ تخم‌مرغ گردید.fa_IR
dc.format.extent1453
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherمؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییfa_IR
dc.publisherResearch Institute of Food Science and Technologyen_US
dc.relation.ispartofپژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofResearch and Innovation in Food Science and Technologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22101/JRIFST.2023.376052.1417
dc.subjectاولتراسوندfa_IR
dc.subjectپایداری کفfa_IR
dc.subjectپروتئین سفیدۀ تخم‌مرغfa_IR
dc.subjectظرفیت امولسیون‌کنندگیfa_IR
dc.subjectتکنولوژی مواد غذایی- فراورده ‎های گوشت، مرغ، ماهی و فراورده ‎های آنهاfa_IR
dc.titleتأثیر پیش‌تیمار امواج اولتراسوند بر ویژگی‌های عملکردی پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش انجمادیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله کامل پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، واحد اصفهان (خوراسگان)، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، مرکز تحقیقات لیزر و بیوفوتونیک در فناوری‌های زیستی، واحد اصفهان (خوراسگان)، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی، واحد اصفهان (خوراسگان)، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایرانfa_IR
dc.citation.volume12
dc.citation.issue2
dc.citation.spage181
dc.citation.epage190
nlai.contributor.orcid0000-0001-9344-0715


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد