مرور دوره 19, شماره 4 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10
-
اندازهگیری و مقایسه مقادیر نیترات، نیتریت و عناصر سنگین در برنج برداشت اول و برداشت مجدد
(2023-09-23)فلزات سمی محیط زیست را آلوده کرده و از طریق زنجیرههای غذایی اثرات نامطلوبی بر سلامتی انسان باقی میگذارند. امروزه موادغذایی دارای مقادیر بیشتری نیترات و نیتریت هستند. در این تحقیق از سه مزرعه انتخابی در دو زمان کشت اول ...
-
بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوسدار
(2023-09-23)فرآوردههای نانوایی غنی شده با سبوس گندم، منبعی سرشار از فیبر میباشند، اما وجود ترکیبات ضدتغذیهای نظیر اسید فیتیک در سبوس گندم و بهعلاوه ایجاد اثرات تکنولوژیکی نامطلوب در نان در اثر برهمکنش سبوس گندم با ترکیبات ...
-
ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده
(2023-09-23)روغنهای گیاهی خصوصا روغن سویا به دلیل داشتن مقادیر بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع مستعد به فساد اکسایشی هستند. در سالیان اخیر استفاده از ضد اکسایندههای طبیعی به دلیل اثرات منفی ضد اکسایندههای مصنوعی مورد توجه قرار گرفته ...
-
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ
(2023-09-23)آرد کینوآ منبعی سرشار از اسیدآمینههای ضروری، فیبر غذایی، ویتامینهای گروه ب، آلفاتوکروفرول و املاحی نظیر آهن و مس بوده و جایگزین مناسبی برای توسعه فرآوردههای بدون گلوتن و بر پایه برنج میباشد. بدین منظور اصلاح برخی ...
-
اثر لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم پنیر موتال بر چسبندگی کرونوباکتر ساکازاکی به سلولهای رودهای
(2023-09-23)کرونوباکتر ساکازاکی موجب نگرانی تولیدکنندگان شیرخشک نوزادان است. در این مطالعه ایزوله لاکتی پلانتی باسیلوس پلانتاروم M17 از پنیر سنتیموتال (شماره دسترسی KX572391) به همراه سویه استاندارد لاکتوباسیلوس پلانتاروم (۸۰۱۴ATCC ...
-
بررسی میزان املاح معدنی در دانه کنجد و انتقال آن به روغن ارده و کنجد تصفیه
(2023-09-23)در سالهای اخیر استفاده از روغن کنجد به دلیل خاصیت آنتیاکسیدانی بالا و خواص تغذیهای مورد توجه قرار گرفته است. باتوجه به استفاده از روغن استحصالی از دانه کنجد به دو صورت روغن ارده و روغن کنجد، در مطالعه حاضر مقادیر عناصر ...
-
بررسی ویژگیهای شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توتفرنگی و انگور)
(2023-09-23)در طول چند دهه گذشته، استفاده از نگهدارنده های طبیعی و عصارههای گیاهی به دلیل نگرانی در مورد اثرات نامطلوب بهداشتی احتمالی ناشی از استفاده از نگهدارندههای مصنوعی مورد توجه قرار گرفته است. عصاره چای سبز، منبع طبیعی ...
-
بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپفروت بر میکروارگانیسمهای بیماریزا: یک مطالعه آزمایشگاهی
(2023-09-23)در این مطالعه، فعالیت آنتیاکسیدانی نانوامولسیون اسانس گریپفروت (برحسب درصد مهار رادیکالهای آزاد DPPH و ABTS و رنگبری بتاکاروتن-لینولئیک اسید) و اثر ضدمیکروبی آن در برابر باکتریهای پاتوژن و مولد فساد Escherichia coli، ...
-
تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلالزدایی برای استفاده در صنایع غذایی
(2023-09-23)ژلاتین یک پلیمر طبیعی است که بهطور گسترده در تولید نانو ذرات و در صنایع غذایی، دارویی و پزشکی به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد در ایجاد ژل، کپسول، قوامدهندگی، پایدارکنندگی و امولسیفایری مورداستفاده قرار میگیرد. در این ...
-
بررسی تغییرات رنگ و چروکیدگی ورقههای سیب خشکشده با استفاده از پردازش تصویر
(2023-09-23)خشککردن با هوای داغ به دلیل استفاده از حرارت و طولانی بودن آن، باعث بروز تغییرات فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی میشود. دما، زمان و ضخامت نمونه میتواند بر ویژگیهای کیفی مانند رنگ و میزان چروکیدگی محصول تأثیر مستقیم داشته ...