دوره 8, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)امروزه استفاده از ترکیبات شیمیایی جهت حفظ کیفیت و افزایش طول دوره انبارمانی محصولات باغی موجب به خطر انداختن سلامت انسانها و محیط زیست شده است؛ به همین دلیل استفاده از ترکیبات سالم و سازگار با محیط زیست، به عنوان ایده ...
-
بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)با توجه به ارزش غذایی میوهها و سبزیها، نگهداری و افزایش ماندگاری این محصولات از اهمیت فراوانی برخوردار است و بهطور عمده با بازارپسندی آنها ارتباط دارد. بنابراین، برای افزایش سود بازاری، حفظ کیفیت محصولات ضروری میباشد. ...
-
بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)سرمای بهاره عامل محدود کننده کاشت بادام به خصوص در زمان گل یا بلافاصه پس از تشکیل میوه است. به منظور بررسی تأثیر کاربرد سطوح مختلف کائولین و اتانول بر زمان باز شدن گلهای بادام، این آزمایش بهصورت فاکتوریل در قالب بلوکهای ...
-
برآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)این پژوهش بهمنظور برآورد وراثتپذیری، تعیین همبستگی ژنتیکی و فنوتیپی بین صفات در برخی ژنوتیپهای گوجه سبز انجام شد. بدین منظور بیست و شش صفت مهم پومولوژیکی و فنولوژیکی در سی و دو رقم و ژنوتیپ مطرح گوجه سبز طی سالهای باغی ...
-
بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)سنجد با نام علمی .Elaeagnus angustifolia L یکی از میوههای متعلق به تیره Elaeagnaceae میباشد. تنوع ژنتیکی در میوهها دارای اهمیت زیادی بوده و بررسی تنوع ژنتیک در جمعیتهای مختلف یک گونه با استفاده از ویژگیهای مورفولوژیک ...
-
بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)به منظور ارزیابی برخی خصوصیات ارقام گلخانهای توتفرنگی در بسترهای کشت آلی و گیاهی در سیستم کشت بدون خاک، آزمایشی در قالب طرح اسپلیت پلات بر پایه بلوکهای کامل تصادفی در 3 تکرار در گلخانه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ...
-
تاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)درخت زیتون از محصولات کشاورزی خیلی مهم در ایران میباشد. برای افزایش بهره وری عملکرد آن، توجه به مسائل مدیریتی درختان از جمله هرس اهمیت فراوانی دارد. به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف هرس بر شاخصهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ...
-
بررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei)
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)استفاده از راهکارهای مدیریتی مناسب به منظور به حداقل رساندن عوامل محدودکننده کشت پسته، زمینه را برای افزایش تشکیل میوه و در نتیجه افزایش عملکرد و حفظ کیفیت مطلوب فراهم مینماید. به همین منظور، جهت بررسی اثر محلولپاشی قند ...
-
اثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)کارایی پایین تغذیه خاکی و کاهش میزان عملکرد درختان هلو در استان خراسان رضوی نسبت به متوسط عملکرد کشور در سالیان اخیر، شناسایی روشهای تغذیه مناسب جهت بهبود عملکرد هلو را از اهمیت زیادی برخوردار کرده است. به همین منظور ...
-
اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)هرس تابستانی تاکهای کیویفروت، میتواند نقش مهمی در کنترل رشد رویشی و بهبود کمیت و کیفیت محصول داشته باشد. جهت بررسی اثر سه شیوه مختلف هرس تابستانی شامل روش متعارف، هرس از آخرین میوه و هرس شاخه پیشآهنگ، آزمایشی به مدت ...
-
تأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)در پژوهش حاضر اثر غلظتهای مختلف اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت تنش خشکی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری در سال 1398 ...
-
تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2023-08-23)خرمالو (Diospyros kaki Thunb) از میوههای مهم پاییزی منتهی فسادپذیر با عمر انبارمانی کوتاه میباشد، زیرا نرم شدن بافت، تغییر در ترکیبات شیمیایی و قهوهای شدن در آن به سرعت اتفاق افتاده و منجر به ضایعات بیشتر محصول در دوره ...



