مرور دوره 12, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
بررسی ارزش غذایی، ویژگیهای میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقرهای (<i>Hipophthalmichthys molitrix</i>) پرورشی
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2023-05-22)مطالعۀ حاضر با هدف تهیۀ پودر از استخوان ماهی کپور نقرهای با روش قلیایی و بررسی ویژگیهای تغذیهای، حسی و میکروبی انجام شد. در این پژوهش کربنات کلسیم بهعنوان شاهد استفاده شد. مقادیر پروتئین (18/51 درصد)، چربی (5/11 درصد)، ...
-
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی شیر بز غنیشده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتریهای لاکتیکی
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2023-05-22)بعد از انجام آزمایشها و تأیید مقاومت به شرایط گوارشی سویۀ انتخابشده جهت تهیۀ شیر بز تخمیری پروبیوتیک، 0/5 گرم از لاکتوباسیلوس پلانتاروم (PTCC 1058) و لاکتوباسیلوس کازئی (PTCC 1608) به 200 میلیلیتر نمونه شیر بز تلقیح شد. ...
-
خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آبپنیر-نشاستۀ اصلاحشده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2023-05-22)در این پژوهش، تقابل بین کنسانترۀ پروتئین آبپنیر (WPC) و نشاستۀ اصلاحشده با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید (OSAS) بهعنوان تابعی از pH (5 ،4 ،3 و 6) و نسبت WPC به OSAS (1:1 ،1:2 و 2:1) در غلظت کل 1 درصد وزنی/وزنی با اندازهگیری ...
-
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2023-05-22)ویتامین C (ال-آسکوربیک اسید) یک مادۀ مغذی بنیادی و یک ضداکسیدان بسیار مؤثر بوده که بهعنوان یک نگهدارندۀ طبیعی در میوهها (نظیر خیار گلخانهای) عمل مینماید. با هدف حفظ ترکیبات زیستفعال (بهویژه ممانعت از تشکیل دهیدروآسکوربیک ...
-
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2023-05-22)رنگدانۀ فیکوسیانین مستخرج از سیانوباکتری اسپیرولینا پلاتنسیس بهدلیل خواص منحصربهفرد، میتواند نقش مهمی در غنیسازی پنیرهای سنتی داشته باشد. در این مطالعه میزان پروتئین، چربی، خاکستر، رطوبت، بتا-کاروتن و pH پنیر غنیشده ...