مرور دوره 2, شماره 4 بر اساس موضوع "آویشن"

  • بررسی عملکرد اسانس گونه‌های مختلف آویشن در شرایط زراعی متفاوت 

    میرزا, مهدی؛ شریفی عاشورآبادی, ابراهیم؛ الهوردی ممقانی, بهاره؛ بهراد, زهرا (مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور, 2017-09-23)
    استفاده از آویشن به‌عنوان گیاه خوراکی و ادویه‌ای از زمان‌‌های بسیار قدیم معمول بوده است. قسمت‌های مورد استفاده این گیاه شامل سرشاخه گلدار آن است. اسانس گونه‌های مختلف جنس Thymus دارای خواص ضدمیکروبی ‌و آنتی‌اکسیدانی است. ...