مرور دوره 6, شماره 24 بر اساس موضوع "حساسیت به شیر گاو"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونههای شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2017-11-22)حساسیت به شیر گاو حدود 5/7-2 درصد از جمعیت کودکان را تحت تاثیر قرار میدهد. کازئینهای شیر گاو نقش اساسی را در آلرژی پایدار ایفا میکنند. سیستمهای پروتئولیتیک باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از شیرهای خام مخصوصا ...



