مرور دوره 5, شماره 18 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 8 از 8
-
برآورد مولفههای(کو)واریانس و روند ژنتیکی و فنوتیپی برخی صفات تولیدمثلی در گوسفندان زل
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-05-21)برای برآورد مولفههای(کو)واریانس و پارامترهای ژنتیکی صفات تعداد بره متولد شده، کیلوگرم بره متولد شده، تعداد بره شیرگیری شده و کیلوگرم بره شیرگیری شده به ازای هر زایش در گوسفندان زل از رکوردهای جمعآوری شده طی سالهای 1366 ...
-
تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-05-21)این بررسی برای تعیین ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه عدس به روش آزمایشگاهی در استان چهارمحال و بختیاری طی سه سال متوالی از سه اقلیم سرد و خشک (شهرکرد)، سرد و مرطوب (کوهرنگ) و گرم و مرطوب (لردگان) استان، بر روی ...
-
تاثیر نمره وضعیت بدنی قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدمثلی میش لری بختیاری
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-05-21)هدف این تحقیق بررسی تأثیر نمره وضعیت بدنی میشهای لری بختیاری قبل از جفتگیری بر عملکرد تولیدمثلی آنها بود. برای این منظور 300 رأس میش لری بختیاری پرورش یافته در یک گله روستایی یک روز قبل از رها سازی قوچ در گله مورد ارزیابی ...
-
استفاده از علوفه خشک چولان در جیره غذایی گوسالههای نر پرواری گاومیش
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-05-21)به منظور بررسی استفاده از علوفه خشک چولان در جیره غذایی گوساله نر پرواری گاومیش، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 4 تیمار (جیره) و 6 بلوک (گروههای وزنی) با استفاده از 24 رأس گوساله نر یکساله گاومیش با میانگین ...
-
تعیین سطح مناسب اوره و ملاس در سیلاژ سرشاخة نیشکر
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-05-21)در این تحقیق به منظور تعیین سطح مناسب اوره و ملاس در سیلاژ سرشاخه نیشکر از 4 سطح اوره (0، 5/0، 1 و 5/1 درصد) و 5 سطح ملاس (0، 5، 10، 15 و20 درصد) در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی به روش فاکتوریل استفاده گردید. پس از 45 روز، ...
-
اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمنزنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-05-21)این آزمایش به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمنزنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی صورت گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل (4×2) شامل 4 سطح ضایعات چمنزنی (صفر، 2، 4 و 6 درصد) و ...
-
اثر وزن شروع پروار بر عملکرد رشد، مصرف و بازده خوراک برههای نر شال
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-05-21)این پژوهش به منظور بررسی اثرات وزن شروع پروار بر مصرف خوراک، عملکرد رشد و بازده برههای نر پرواری در قالب یک طرح کاملاً تصادفی اجرا گردید. تعداد 48 رأس برهی نر نژاد شال با میانگین سنی 24 ± 3/119 روز و میانگین وزن 4 ± 4/26 ...
-
ارزیابی بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در گوسفند زندی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-05-21)تحقیق حاضر با هدف بررسی اثر بازده تلقیح مصنوعی و همزمان سازی فحلی در میشهای زندی اجرا شد. در فصل تولیدمثل تعداد 149 رأس و در خارج از فصل تعداد 118 رأس میش زندی به صورت تصادفی بر اساس سن به سهگروه تقسیم گردیدند. در گروه ...



