مرور دوره 3, شماره 12 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 9 از 9
-
اثر اسیدهای پروپیونیک و استیک بر حفظ ارزش غذایی یونجه مرطوب (30 درصد) طی نگهداری
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-10-23)این آزمایش به منظور بررسی اثرات اسید های آلی بر حفظ ارزش غذایی علف یونجه با رطوبت 30 درصددر قالب طرح کرت های خرد شده در زمان با چهارتیمار شامل 1) شاهد بدون استفاده از اسید، 2) اسید پروپیونیک خالص به نسبت 1 درصد، 3) اسید ...
-
برآورد پارامترها و روند های ژنتیکی برخی صفات اقتصادی در گوسفند نژاد کرمانی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-10-23)به منظور برآورد پارامترهای ژنتیکی و روندهای ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی صفات مهم اقتصادی در گوسفند کرمانی داده های مربوط به وزن تولد،سه ماهگی، شش ماهگی، نه ماهگی، دوازده ماهگی، وزن پشم سالیانه، تعداد بره متولد شده درهرزایش ...
-
بررسی اثر چرای دام بر تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: مراتع شهرستان ماکو)
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-10-23)علیرغم اهمیت پوشش گیاهی در تأمین نیاز دام ها و پروتئین موردنیاز کشور، متأسفانه امروزه سیر نزولی توان بالقوه تولید در عرصههای طبیعی مشاهده می شود. بر همین اساس، تغییرات پوشش گیاهی تحت تأثیر چرای دام، در سه سایت چرایی مراتع ...
-
تعیین ارزش غذایی دانه تاج خروس و استفاده از آن در جیره غذایی جوجه های گوشتی
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-10-23)این آزمایش به منظور تعیین ارزش غذایی و بررسی اثرات استفاده از دانه تاج خروس[1] (واریته الترا) در جیره غذایی، بر عملکرد و صفات لاشهی جوجه های گوشتی انجام گرفت. ترکیبات شیمیایی دانه تاج خروس شامل ...
-
تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم بقایای ذرت دانه ای در استان کرمان به روش In vivo
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-10-23)از سه منطقه عمده کاشت ذرت دانهای در استان کرمان (شهرستانهای جیرفت، کهنوج و بافت) از بقایای ذرت نمونه برداری به عمل آمد. مقدار نمونهها به حدی بود که جهت مصرف اختیاری و قابلیت هضم کفایت مینمود. پس از خرد کردن نمونهها ...
-
تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری تفاله مرکبات تولید شده در استان مازندران
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-10-23)این تحقیق به منظور تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری تفاله مرکبات شامل مادهخشک، مادهآلی، پروتئینخام، دیواره سلولی و دیواره سلولی منهای همیسلولز، خاکستر و کلسیم از چهار رأس گوسفند یک ساله فیستولهگذاری ...
-
تعیین عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با دانه ماشک اتوکلاو شده
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-10-23)این آزمایش به منظور بررسی تأثیر سطوح و عملآوریهای مختلف دانه ماشک بر عملکرد جوجههای گوشتی با استفاده از تعداد 400 قطعه جوجهی نر سویه کاب 500 در قالب طرح کاملا تصادفی با ده تیمار و چهار تکرار انجام شد. گروههای آزمایشی ...
-
تعیین کربوهیدرات های دیواره سلولی ارقام دانه تریتیکاله مورد استفاده در تغذیه طیور
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-10-23)در این تحقیق کربوهیدرات های دیواره سلولی (محلول، غیر محلول) تعداد 13 رقم دانه تریتیکاله با استفاده از کیت های آزمایشی مگازیم (Megazyme) اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که میانگین (حداکثر و حداقل) کربوهیدرات های دیواره ...
-
وضعیت پرورش گاومیش در مناطق روستایی شهرستان شوشتر
(موسسه تحقیقات علوم دامی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2014-10-23)در این تحقیق وضعیت پرورش این حیوان از لحاظ جایگاه، تغذیه، تولید شیر و تولید مثل مورد بررسی قرار گرفت و نتایج به دست آمده در مورد برخی از خصوصیات مهم به شرح ذیل بوده است: از لحاظ ترکیب گله سهم گاومیشهای مولد، گاومیش نر ...



