• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 4, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 4, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    میزان گاز تولیدی و آفلاتوکسین در پسمانده های میوه و تره بار فرآوری شده به عنوان خوراک دام

    (ندگان)پدیدآور
    میرابی, ساسانزاهدی فر, مجتبیزند, کامرانتیمورنژاد, ناصر
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.315 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    تغذیه
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    پژوهش حاضر در راستای بررسی پس مانده های میوه و سبزیجات به روش آزمون گاز و هم چنین تعیین میزان آفلاتوکسین در پس مانده های میوه و سبزیجات در فصول مختلف سال صورت گرفت که برای این هدف از نمونه های پس مانده های میوه و سبزیجات تبدیل شده به خوراک دام در کار هر ماه یک بار نمونه برداری صورت گرفت. حجم و نرخ تولید گاز، نمونه های فصل زمستان در رتبه اول قرار داشتند و  ME (انرژی قابل متابولیسم) تخمین زده شده نمونه های فصل پاییز توسط آزمون گاز به طور معنی داری از سایر فصول کم تر بود (0/05> P). در بررسی میزان آفلاتوکسین نتایج نشان داد نمونه های هیچ یک از فصول از نظر آفلاتوکسین های B2 , B1 و G1 اختلاف معنی داری نداشتند (0/05 P). در بررسی میزان آفلاتوکسین نتایج نشان داد نمونه های هیچ یک از فصول از نظر آفلاتوکسین های B2 , B1 و G1 اختلاف معنی داری نداشتند (0/052 نمونه های 4 فصل به ترتیب : 2/39 ،  0/50 ، 0/50 و 0/59 میلی گرم در کیلوگرم به دست آمد که نشان دهنده این امر است ، آفلاتوکسین G2 نمونه های فصل بهار به طور معنی داری بیش تر از نمونه های سایر فصول است (0/05>P). نتایج حاصله اثبات می کند که مقادیر آفلاتوکسین موجود در این مواد برای تمام نشخوار کنندگان در حد مجاز می باشد و میزان آن برای دام های اهلی در حد مناسب بوده و هم چنین به علت مقادیر بسیار ناچیز آفلاتوکسین در این مواد میزان آن ها در محصولات دامی هم ناچیز خواهد بود.P). نتایج حاصله اثبات می کند که مقادیر آفلاتوکسین موجود در این مواد برای تمام نشخوار کنندگان در حد مجاز می باشد و میزان آن برای دام های اهلی در حد مناسب بوده و هم چنین به علت مقادیر بسیار ناچیز آفلاتوکسین در این مواد میزان آن ها در محصولات دامی هم ناچیز خواهد بود.
    کلید واژگان
    آفلاتوکسین
    پسمانده های میوه و سبزیجات
    حد مجاز آفلاتوکسین و آزمون گاز

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2012-11-21
    1391-09-01
    ناشر
    شرکت مهندسین مشاور شیل آمایش
    Shil Amayesh Consulting Engineering Company
    سازمان پدید آورنده
    گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
    موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
    گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
    موسسه تحقیقات علوم دامی کشور

    شاپا
    2008-4218
    URI
    http://www.aejournal.ir/article_102876.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/101628

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب