| dc.contributor.author | فرخنده شیلسر, قاسم | fa_IR |
| dc.contributor.author | صفائی, محسن | fa_IR |
| dc.contributor.author | کامرانی, احسان | fa_IR |
| dc.contributor.author | ولی نسب, تورج | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T21:02:15Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T21:02:15Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T21:02:15Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T21:02:15Z | |
| dc.date.issued | 2019-12-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-10-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2018-12-12 | en_US |
| dc.date.submitted | 1397-09-21 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | فرخنده شیلسر, قاسم, صفائی, محسن, کامرانی, احسان, ولی نسب, تورج. (1398). بررسی رژیم غذایی و تولیدمثل ماهی شوریده (Otolithes ruber Bloch & Schneider, 1801) در سواحل دریای عمان (منطقه بندر جاسک). فصلنامه محیط زیست جانوری, 11(4), 133-138. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-4218 | |
| dc.identifier.uri | http://www.aejournal.ir/article_102493.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/101530 | |
| dc.description.abstract | <strong>رژیم</strong><strong>غذایی و</strong><strong>تولیدمثل ماهی شوریده</strong><strong>(</strong><strong><em>Otolithes ruber</em></strong><strong>)</strong><strong> طی دوره 12 ماهه نمونه برداری، از شهریور1395 تا مرداد 1396 </strong><strong>در </strong><strong>صیدگاه های دریای عمان ( منطقه جاسک ) مورد مطالعه قرار گرفت. در مجموع 600 عدد ماهی شوریده مورد زیست سنجی و کالبدشکافی قرار گرفت. میانگین فاکتور وضعیت و شاخص شدت تغذیه به ترتیب 1/01 و 307/66 به دست آمد و شاخص خالی بودن معده برای جنس های نر و ماده به ترتیب 45/63 و 37/64 بود. هم چنین شاخص وقوع شکار برای طعمه ماهی 75 درصد و برای طعمه اسکوئید 11/6 درصد و برای طعمه میگو 10/2 درصد برآورد شد. در بررسی اقلام غذایی موجود در معده ماهی شوریده طیف وسیعی از نمونه های ماهی استخوانی (انواعی از خانواده شوریده ماهیان، شورت ماهیان، شگ ماهیان، راشکوماهیان و بقایای اسکلت هضم شده ماهی)، سخت پوستان (میگو و مانتیس) و اسکوئید (سرپایان) ترکیبات غذایی در معده ماهی شوریده را تشکیل می دهند. هم چنین نتایج نشان داد از نظر اهمیت و فراوانی طعمه های صید شده انواع ماهی ها صید غالب ماهی شوریده می باشد. نسبت جنسی ماده به نر برای شوریده 1 به 0/72 بود که بیانگر اختلاف معنی دار است و فصل تخم ریزی آن در بهار به دست آمد.</strong> | fa_IR |
| dc.format.extent | 1385 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | شرکت مهندسین مشاور شیل آمایش | fa_IR |
| dc.publisher | Shil Amayesh Consulting Engineering Company | en_US |
| dc.relation.ispartof | فصلنامه محیط زیست جانوری | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Animal Environment | en_US |
| dc.subject | ماهی شوریده | fa_IR |
| dc.subject | تغذیه | fa_IR |
| dc.subject | تولیدمثل | fa_IR |
| dc.subject | دریای عمان | fa_IR |
| dc.title | بررسی رژیم غذایی و تولیدمثل ماهی شوریده (Otolithes ruber Bloch & Schneider, 1801) در سواحل دریای عمان (منطقه بندر جاسک) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | تغذیه | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 11 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 133 | |
| dc.citation.epage | 138 | |
| nlai.contributor.orcid | 0000-0002-4825-5024 | |