نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorفرخنده شیلسر, قاسمfa_IR
dc.contributor.authorصفائی, محسنfa_IR
dc.contributor.authorکامرانی, احسانfa_IR
dc.contributor.authorولی نسب, تورجfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:02:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:02:15Z
dc.date.available1399-07-08T21:02:15Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:02:15Z
dc.date.issued2019-12-22en_US
dc.date.issued1398-10-01fa_IR
dc.date.submitted2018-12-12en_US
dc.date.submitted1397-09-21fa_IR
dc.identifier.citationفرخنده شیلسر, قاسم, صفائی, محسن, کامرانی, احسان, ولی نسب, تورج. (1398). بررسی رژیم غذایی و تولیدمثل ماهی شوریده (Otolithes ruber Bloch & Schneider, 1801) در سواحل دریای عمان (منطقه بندر جاسک). فصلنامه محیط زیست جانوری, 11(4), 133-138.fa_IR
dc.identifier.issn2008-4218
dc.identifier.urihttp://www.aejournal.ir/article_102493.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/101530
dc.description.abstract<strong>رژیم</strong><strong>غذایی و</strong><strong>تولیدمثل ماهی ­شوریده</strong><strong>(</strong><strong><em>Otolithes ruber</em></strong><strong>)</strong><strong> طی دوره 12 ماهه نمونه ­برداری، از شهریور1395 تا مرداد 1396 </strong><strong>در </strong><strong>صیدگاه های دریای عمان ( منطقه جاسک ) مورد مطالعه قرار گرفت.  در مجموع 600 عدد ماهی شوریده مورد زیست­ سنجی و کالبدشکافی قرار گرفت. میانگین فاکتور وضعیت و شاخص شدت تغذیه به ­ترتیب  1/01 و 307/66 به ­دست آمد و شاخص خالی بودن معده برای جنس ­های نر و ماده به ترتیب 45/63 و 37/64 بود. هم ­چنین شاخص وقوع شکار برای طعمه ماهی  75 درصد و برای طعمه اسکوئید 11/6 درصد و برای طعمه میگو 10/2 درصد برآورد شد. در بررسی اقلام غذایی موجود در معده ماهی ­شوریده طیف وسیعی از نمونه ­های ماهی استخوانی (انواعی از خانواده شوریده ماهیان، شورت ماهیان، شگ ماهیان، راشکوماهیان و بقایای اسکلت هضم شده ماهی)، سخت ­پوستان (میگو و مانتیس) و اسکوئید (سرپایان) ترکیبات غذایی در معده ماهی شوریده را تشکیل می ­دهند. هم ­چنین نتایج نشان داد از نظر اهمیت و فراوانی طعمه ­های صید شده انواع ماهی­ ها صید غالب ماهی شوریده می­ باشد. نسبت جنسی ماده به نر برای شوریده  1 به 0/72 بود که بیانگر اختلاف معنی ­دار است و فصل تخم ریزی آن در  بهار به ­دست آمد.</strong>fa_IR
dc.format.extent1385
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherشرکت مهندسین مشاور شیل آمایشfa_IR
dc.publisherShil Amayesh Consulting Engineering Companyen_US
dc.relation.ispartofفصلنامه محیط زیست جانوریfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Environmenten_US
dc.subjectماهی شوریدهfa_IR
dc.subjectتغذیهfa_IR
dc.subjectتولیدمثلfa_IR
dc.subjectدریای عمانfa_IR
dc.titleبررسی رژیم غذایی و تولیدمثل ماهی شوریده (Otolithes ruber Bloch & Schneider, 1801) در سواحل دریای عمان (منطقه بندر جاسک)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeتغذیهfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایرانfa_IR
dc.citation.volume11
dc.citation.issue4
dc.citation.spage133
dc.citation.epage138
nlai.contributor.orcid0000-0002-4825-5024


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد