نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمتان کپوری, بهارهfa_IR
dc.contributor.authorشاپوری, مریمfa_IR
dc.contributor.authorبزرگ نیا, عباسfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:00:37Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:00:37Z
dc.date.available1399-07-08T21:00:37Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:00:37Z
dc.date.issued2017-03-21en_US
dc.date.issued1396-01-01fa_IR
dc.date.submitted2016-01-21en_US
dc.date.submitted1394-11-01fa_IR
dc.identifier.citationمتان کپوری, بهاره, شاپوری, مریم, بزرگ نیا, عباس. (1396). بررسی اثرات ضد باکتریایی نانوذرات CuO بر روی باکتری یرسینیا راکری (Yersinia ruckery). فصلنامه محیط زیست جانوری, 9(1), 167-172.fa_IR
dc.identifier.issn2008-4218
dc.identifier.urihttp://www.aejournal.ir/article_46094.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/100967
dc.description.abstract<strong>استفاده </strong><strong>از </strong><strong>نانوذرات </strong><strong>اکسید </strong><strong>فلزی </strong><strong>جهت </strong><strong>مقابله </strong><strong>با </strong><strong>عفونت </strong><strong>­</strong><strong>های </strong><strong>باکتریایی </strong><strong>به­ عنوان </strong><strong>روش </strong><strong>جایگزین </strong><strong>آنتی </strong><strong>بیوتیک­ ها </strong><strong>می­ تواند </strong><strong>موثر </strong><strong>باشد. در این تحقیق خواص ضد‏باکتریایی نانو‏ذرات اکسید‏مس بر روی باکتری یرسینیا‏راکری بررسی شد. هدف از این بررسی معرفی خواص ضد‏میکروبی و ضدباکتریایی، نانو ذرات </strong><strong>CuO</strong><strong>است. نانو‏ذرات با تولید رادیکال آزاد  </strong><strong><sup>–</sup></strong><strong>O</strong><strong><sub>2 </sub></strong><strong>و </strong><strong>OH </strong><strong>سبب اکسیداسیون و تخریب غشای میکروارگانیسم‏ ها می‏ شوند. اثر ضد‏باکتریایی نانو‏ذرات مس بر روی باکتری یرسینیا‏راکری، براساس قطر ناحیه ‏بازداری از طریق آزمایش‏ های چاهک و محیط آب­ گوشت با غلظت‏ های مختلف </strong><strong>0/2، 0/4، 0/6، 0/8 و 1 درصد به ­طور جداگانه بررسی شد. غلظت‏ های بحرانی و تاثیر‏گذاری و سینتیک ‏کشندگی نانو‏ذرات با آنتی‏ بیوتیک رایج اکسی‏ تتراسایکلین مقایسه گردید. نسبت حداقل غلظت مهار‏ رشد </strong><strong>(</strong><strong>MIC</strong><strong>) </strong><strong>و حداقل غلظت باکتری­ کشی </strong><strong>(</strong><strong>MBC</strong><strong>)</strong><strong> در این محیط‏ ها مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل از این تحقیق مشخص نمود نانو</strong><strong>ذرات </strong><strong>CuO</strong><strong> اثرات </strong><strong>بازدارندگی </strong><strong>بر</strong><strong>علیه </strong><strong>باکتری </strong><strong>گرم </strong><strong>منفی یرسینیا‏راکری </strong><strong>دارند. قطر ناحیه بازداری اکسیدمس در حضور غلظت 1%، 6 میلی­ متر و در برابر اکسی‏ تتراسایکلین نیز 7 میلی­ متر است. به­ طور­کلی می‏ توان نتیجه گرفت نانوذرات اکسید‏ مس بعد از آنتی‏ بیوتیک اکسی‏ تتراسایکلین، به­ عنوان گزینه مناسب ضدمیکروبی، در زمینه‏ ضد‏عفونی کردن آب‏ های پرورشی، دیواره استخر‏ها و پاک­ سازی محیط‏ ها پیشنهاد می‏ شود و از نظر بهداشتی و اقتصادی حایز اهمیت است.  </strong>fa_IR
dc.format.extent945
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherشرکت مهندسین مشاور شیل آمایشfa_IR
dc.publisherShil Amayesh Consulting Engineering Companyen_US
dc.relation.ispartofفصلنامه محیط زیست جانوریfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Environmenten_US
dc.subjectیرسنیا‏راکریfa_IR
dc.subjectنانوذراتfa_IR
dc.subjectاکسید‏مسfa_IR
dc.subjectاثر ضد‏میکروبیfa_IR
dc.titleبررسی اثرات ضد باکتریایی نانوذرات CuO بر روی باکتری یرسینیا راکری (Yersinia ruckery)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeسایرfa_IR
dc.contributor.departmentگروه منابع طبیعی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه منابع طبیعی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، واحد قایمشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قایمشهر، ایرانfa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue1
dc.citation.spage167
dc.citation.epage172


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد