مرور دوره 15, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار

  • نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی 

    عباسی, امین؛ دهقان سانج, کیمیا؛ محمدی, علیرضا؛ مرادی, سمانه؛ دهقان نیری, بنت الحسنی؛ بزاز, سارار؛ حسینی, هدایت (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2023-03-21)
    مواد غذایی ایمن می تواند توسط بسیاری از مخاطرات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی مورد تهدید و آلودگی قرار بگیرد. به طور معمول عوامل بیولوژیکی از جمله باکتری های دخیل در ایجاد فساد مواد غذایی و بیماری های مشترک انسان و حیوانات ...

  • تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی 

    توسلی, صدیقه؛ مقصودلو, یحیی؛ جعفری, سید مهدی؛ شهیری طبرستانی, هدی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2023-03-21)
    سابقه و هدف: امروزه از پیکرینگ امولسیون‌ها، به عنوان پایدارترین شکل امولسیون، به طور گسترده در محصولات مختلف غذایی، دارویی و بهداشتی استفاده می‌شود. به‌کارگیری پلیمرهای زیستی نظیر پروتئین‌ها و پلی‌ساکاریدها به عنوان عوامل ...

  • بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس 

    بیگ محمدی, زهرا؛ سلطانی, مصطفی؛ احمدیان, حنانه (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2023-03-21)
    سابقه و هدف: رشد توجه مصرف‌کنندگان به نقش تغذیه در سلامتی و تندرستی اولین محرک برای تولید غذاهای فراسودمند است. در سال‌های اخیر، تمایل به تولید و مصرف غذاهای فراسودمند رو به افزایش است. شیر و فرآورده‌های لبنی بخش مهمی از ...

  • ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه 

    میری, پریا؛ حسینی, محمدیار؛ سیفی, طیب (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2023-03-21)
    سابقه و هدف: به منظور کاهش استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها، افزودنی‌ها و نگهدارنده‌های شیمیایی می‌توان در ترکیب بسته‌بندی‌ها از مواد ضدمیکروبی طبیعی استفاده نمود. در پژوهش‌های مربوط به ساخت و ارزیابی فیلم‌های خوراکی در سال‌های ...

  • امکان‌سنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل 

    نوش کام, مجید؛ رحمانیان, علیرضا؛ خوشبخت, سید علی؛ حسین پور, سارا؛ ولایتی, عذرا (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2023-03-21)
    سابقه و هدف: بیاتی محصولات پخت از مهم‌ترین عوامل ایجاد ضایعات این محصولات در نظر گرفته می‌شود. بیاتی حاکی از تغییر در مزه، طعم، ظاهر و بافت محصولات پخت و در نهایت کاهش پذیرش این محصولات توسط مصرف‌کننده است. اشترودل یکی از ...

  • ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار 

    ساجدی نیا, یاسر؛ بیتا, سراج؛ شریفیان, سلیم (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2023-03-21)
    سابقه و هدف: پس از صید ماهی تغییرات مختلفی در بدن ماهی ایجاد می‌شود که در اثر این تغییرات کیفیت ماهی به تدریج کاهش پیدا می‌کند که این کاهش کیفیت در ماهی به دلیل رشد و هجوم باکتری‌ها، فرایند خودهضمی، اکسیداسیون چربی‌ها، ...