دوره 14, شماره 3

 

ارسال های اخیر

  • ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا 

    کهنه پوشی, محمود؛ آزادفر, الهام؛ حیدرزادی, محمد امین؛ آزادفر, اعظم؛ بهرامی, زهره (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2022-11-22)
    چکیدهسابقه و هدف: روغن های خوراکی و چربی ها بخش مهمی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند. اکسیداسیون، از دو جهت تاثیر نامطلوبی بر نگهداری روغن ها دارد که این دو مورد شامل کاهش عمر انبارمانی و افت ارزش غذایی به دلیل تولید ...

  • بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا 

    کاوسی, پانیذ؛ کشیری, محبوبه؛ خمیری, مرتضی؛ قربانی, محمد؛ عشقی نیا, سمیرا (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2022-11-22)
    چکیدهسابقه و هدف : میوه آپونتیا (Opuntia stricta) با نام متداول گلابی کاکتوس به عنوان منبعی جهت تولید ترکیبات پلی‌ساکاریدی (موسیلاژ) شناخته می‌شود که دارای خاصیت ژل کنندگی می‌باشد. هیدروژل‌ها شبکه‌های پلی‌مری سه بعدی همراه ...

  • مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3 

    طاعتی کلی, محمد مهدی؛ اشعاری, فاطمه؛ حبیبی رضائی, مهران؛ تاجدینی, سجاد (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2022-11-22)
    سابقه و هدف: اسید ایکوزاپنتانوئیک (EPA) و اسید دکوزاهگزانوئیک (DHA) از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که نقش قابل توجهی را در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها ایفا می کنند. گزارشات متنوعی، اثرات پیشگیرانه و درمانی آنها بر ...

  • کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین 

    حنیفی واحد, فاطمه؛ صالحی فر, مانیا؛ رحمن, علیرضا (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2022-11-22)
    سابقه و هدف: چربی‌های جامد نقش اساسی در بهبود سفتی، ویسسکوزیته، قابلیت پخش پذیری، پلاستیسیته و طعم محصولات غذایی دارند و به همین دلیل یکی از ترکیبات مهم و ضروری در صنایع غذایی می‌باشند. با این وجود بیشتر چربی‌های جامد حاوی ...

  • بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) 

    ایزانلو, آیسان؛ صادقی ماهونک, علیرضا؛ شهیری طبرستانی, هدی؛ مظلومی کیاپی, سیده نرگس؛ رشیدزاده, محسن (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2022-11-22)
    سابقه و هدف: رادیکـال‌هـای آزاد و هیدروپراکسیدهای حاصل از واکنش‌های اکسیداسیون باعث افت کیفیت مواد غذایی و همچنین عامل بروز بیماری‌های مختلف نظیر سرطان می‌باشند. به‌دلیل نگرانی‌هایی که در مورد ایمنی و سلامت بلند مدت ...

  • ارزیابی بسته‌بندی فعال برپایه پلی‌اتیلن‌ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید‌روی و دی‌اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز 

    کهن نیا, ناصر؛ رمضانی قرا, عبداله؛ نایب زاده, کوشان؛ بیگ زاده, فرانک (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2022-11-22)
    سابقه و هدف: در صنعت غذا، نانوتکنولوژی می‌تواند راه‌کارهای مناسبی برای بسته‌بندی موادغذایی با ماندگاری کوتاه را ارائه دهد. امروزه نانوکامپوزیت‌ها به دلیل مزایای فراوانی که دارند در بسته‌بندی موادغذایی بسیار مورد توجه هستند. ...

  • مروری بر استفاده از نانوامولسیون‌ها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی 

    حسن زاده, حامد؛ قنبرزاده, بابک؛ میناسیان, دنیا (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2022-11-22)
    امروزه نگرانی مصرف کنندگان از اثرات سمی و سرطان‌زای مواد افزودنی مصنوعی و تمایل آن‌ها به مواد غذایی سالم، تولیدکنندگان را به استفاده از افزودنی‌های طبیعی، سالم و تولید غذاهای عملگرا تشویق می‌کند. در واقع متداول ترین روش ...