دوره 10, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی 

    بحرینی, ذاکر؛ عابدی, محمد؛ صادقی فاتح, داود (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2022-10-23)
    در این پژوهش ترکیب میکروکریستالین سلولز از پسماند یونجه باقیمانده پس از استخراج رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل و کاروتن، سنتز و با نمونه استاندارد مقایسه شده است. در فرآیند سنتز این ترکیب، تیمارهای شیمیایی شامل واکس‌زدایی، ...

  • توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگی‌های بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاش‌سنج لیزر داپلر 

    آبدانان مهدی زاده, سامان؛ نوری, فاطمه (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2022-10-23)
    یافتن راهی غیرمخرب برای ارزیابی سریع تغییرات بافت نان طی مدت نگهداری کمک شایانی به پژوهشگران برای بررسی تاثیر افزودنی‌های مختلف بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان می‌کند. در این راستا، در این پژوهش تغییرات پارامترهای ارتعاش ...

  • تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان 

    ترابی‌زاده, هما؛ قویدل, بهاره؛ بصیری, علیرضا؛ شاکری, علیرضا؛ آذین, مهرداد؛ تفقدی نیا, بهرام (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2022-10-23)
    یکی از اولین اصولی که در اکثر رژیم‌های غذایی به آن تأکید می‌شود، کاهش مصرف چربی روزانه است. از این جهت بکارگیری جایگزین های مناسب برای چربی ها در فرمولاسیون فرآورده های غذایی می تواند سلامت مصرف کنندگان را تضمین نماید. با ...

  • بکارگیری بینی‌الکترونیک برای تشخیص تقلب رب‌ انار با روش‌های شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی 

    صادقی, احمد؛ حسینی, هادی (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2022-10-23)
    تقلب در محصولات غذایی یک چالش جدی در صنعت غذا است که کیفیت و سلامت آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. رب انار به دلیل داشتن طعم دلپذیر و خواص آنتی‌اکسیدانی، یکی از مواد خوراکی ارزشمند است که در برنامه غذایی مردمِ برخی از کشورها ...

  • بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز 

    رحمتی, ادریس؛ خوش تقاضا, محمد هادی؛ بناکار, احمد؛ عبادی, محمدتقی؛ حمیدی اصفهانی, زهره (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2022-10-23)
    آلوده‌شدن میکروبی گیاهان دارویی و ادویه‌‌ها در مراحل مختلف فرآیند تولید منجر به کاهش کیفیت و ماندگاری محصول‏ می-گردد. لذا ضدعفونی‌کردن آنها به منظور کاهش بار میکروبی ضروری است. هدف از این تحقیق مقایسه کیفی دو روش گرمایش ...

  • بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن 

    شوندی, مهدی؛ جوانمرد داخلی, مجید؛ بصیری, علیرضا (ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2022-10-23)
    هدف اصلی این مطالعه بررسی اثر پرتودهی مادون قرمز (IR) بر فرآیند تولید پاپکورن‌‌ در سه سطح توان W 350، 450 و 550 و سه سطح فاصله نمونه‌ها از منبع تابشی cm 10، 20 و 30 بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن (خواص پاپینگ، ...