دوره 10, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگیهای بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاشسنج لیزر داپلر
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2022-10-23)یافتن راهی غیرمخرب برای ارزیابی سریع تغییرات بافت نان طی مدت نگهداری کمک شایانی به پژوهشگران برای بررسی تاثیر افزودنیهای مختلف بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان میکند. در این راستا، در این پژوهش تغییرات پارامترهای ارتعاش ...
-
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2022-10-23)یکی از اولین اصولی که در اکثر رژیمهای غذایی به آن تأکید میشود، کاهش مصرف چربی روزانه است. از این جهت بکارگیری جایگزین های مناسب برای چربی ها در فرمولاسیون فرآورده های غذایی می تواند سلامت مصرف کنندگان را تضمین نماید. با ...
-
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2022-10-23)آلودهشدن میکروبی گیاهان دارویی و ادویهها در مراحل مختلف فرآیند تولید منجر به کاهش کیفیت و ماندگاری محصول می-گردد. لذا ضدعفونیکردن آنها به منظور کاهش بار میکروبی ضروری است. هدف از این تحقیق مقایسه کیفی دو روش گرمایش ...
-
بررسی اثر مادونقرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی پاپکورن
(ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮانIranian Research Organization for Science and Tecgnology, 2022-10-23)هدف اصلی این مطالعه بررسی اثر پرتودهی مادون قرمز (IR) بر فرآیند تولید پاپکورن در سه سطح توان W 350، 450 و 550 و سه سطح فاصله نمونهها از منبع تابشی cm 10، 20 و 30 بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی پاپکورن (خواص پاپینگ، ...



