بررسی امکان جایگزینی هیدرولیز پوست گاو به جای پودر ماهی در جیره غذایی ماهی زینتی فلاورهورن (Flower horn)
(ندگان)پدیدآور
وثوقی, عبدالرحیمدادگر, شهرامویسی, امیرنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
پژوهش حاضر به منظور بررسی امکان جایگزینی هیدرولیز پوست گاو به جای پودر ماهی در جیره غذایی ماهی زینتی فلاورهورن (Flower horn) صورت گرفت. شاخص های رشد، تغذیه و درصد بازماندگی 216 عدد ماهی با میانگین وزنی و طولی به ترتیب 0/2±95/0 گرم و 0/2±3/7 سانتی متر با استفاده از 6 نوع جیره آزمایشی ایزوکالریک با درصدهای مختلف شامل (صفر، 20، 40، 60، 80 و 100) پروتئین هیدرولیز پوست گاو در قالب 6 تیمار، هر کدام با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. در طول دوره 100 روزه، ماهیان هر 20 روز یکبار زیست سنجی شدند. در پایان دوره، ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی 40 درصد هیدرولیز پوست گاو با میانگین وزن نهایی 3/87 گرم و میانگین افزایش وزن 2/92 گرم، میانگین ضریب تبدیل غذایی (0/31 ±2/06) و میانگین درصد افزایش وزن (76/49 ±290/47) دارای بیش ترین نرخ رشد و جیره حاوی 100 درصد هیدرولیز پوست گاو با میانگین وزن نهایی 2/50 گرم، میانگین افزایش وزن 1/66 گرم، میانگین ضریب تبدیل غذایی (0/48±3/04) و میانگین درصد افزایش وزن (74/37±198 ) کمترین میزان رشد را از خود نشان دادند( P
کلید واژگان
پودر ماهیهیدرولیز پوست گاو
ماهی فلاورهورن (Flower horn)
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2015-04-211394-02-01
ناشر
شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company
سازمان پدید آورنده
گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، صندوق پستی: 181- 19735موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، صندوقپستی: 6116- 14155
گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، صندوق پستی: 181- 19735




