• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 6, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه محیط زیست جانوری
    • دوره 6, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر مصرف کنجاله گوار (Cyamopsis tetragonoloba)بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)

    (ندگان)پدیدآور
    یدالهی, وحیدشمسایی مهرجان, مهدیجواهری بابلی, مهرانعباسی قادیکلایی, حدیثافسر, علی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.139 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این پژوهش با هدف بررسی ا ثر جایگزینی کنجاله گوار 60 درصد به‌ جای کنجاله سویا بر شاخص ‌های رشد وبقای ماهی قزل‌ آلای رنگین‌ کمان با 5 سطح جایگزین صفر ، 25، 50، 75 و 100 کنجاله گوار به‌ جای کنجاله سویا (به ‌ترتیب معادل صفر، 3/88، 7/8، 11/63 و 15/5 درصد گوار در جیره) به‌ صورت معادل پروتئینی با انرژی و پروتئین یکسان با 3 تکرار شامل 345 قطعه 2±82 گرمی Onchorhynchus mykissو زیست‌ سنجی 15 روز یک‌ بار از 5 نمونه در هرتیمار به‌ مدت 60 روز صورت گرفت. در انتهای آزمایش وزن نهایی، افزایش وزن، میزان غذای مصرفی ، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه ، بازده نسبی پروتئین ، ضریب چاقی و درصد بازماندگی برای کل دوره آزمایش اندازه‌ گیری و محاسبه شد که نتایج نشان داد این جایگزینی در تمامی شاخص ‌ها  به‌ جز وزن اولیه موجب تفاوت معنی‌ داری شده (0/05>p) و اختلاف معنی‌ دار بین تیمارها در مقدار غذای مصرفی ، افزایش وزن و درصدبازماندگی به روشنی مشهود است (0/01>P). بنابراین جهت دسترسی به راندمان بهینه تولید فرآوری مناسب کنجاله گوار اثرات ضدتغذیه ‌ای آن را به حداقل رسانده و می‌ تواند به‌ عنوان یکی از منابع پروتئینی گیاهی جایگزین کنجاله سویا شود.
    کلید واژگان
    جیره غذایی
    بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان
    کنجاله گوار
    شاخص های رشد و بازماندگی

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2015-02-20
    1393-12-01
    ناشر
    شرکت مهندسین مشاور شیل آمایش
    Shil Amayesh Consulting Engineering Company
    سازمان پدید آورنده
    گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اهواز، صندوق پستی: 163
    گروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، صندوق پستی: 14515-775
    گروه شیلات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، صندوق پستی: 163
    باشگاه پژوهشگران ونخبگان جوان،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، صندوق پستی:14515-775
    گروه زراعت واصلاح نباتات دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا

    شاپا
    2008-4218
    URI
    http://www.aejournal.ir/article_8549.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/100611

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب