مرور دوره 5, شماره 3 بر اساس موضوع "ترکیبات لاشه و اسید چرب"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی ترکیبات لاشه و اسیدهای چرب عضلات کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) تغذیه شده با غذاهای مختلف گیاهی (عدسک آبی، آزولا و یونجه) و پلت (حاوی 25 و 35 درصد پروتئین)
(شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2013-11-22)هدف از تحقیق حاضر تعیین ترکیبات لاشه و اسیدهای چرب بافت عضلانی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) با میانگین وزن 0/51±15/41 گرم، تغذیه شده با غذاهای ...



