مرور دوره 8, شماره 3 بر اساس موضوع "Astronotus ocellatus"

  • اثر سطوح مختلف پروتئین جیره بر شاخص های رشد ماهی اسکار (Astronotus ocellatus, Agassiz, 1831) 

    سرپناه, علینقی؛ مشکوه روحانی, آرزو؛ یاسمی, مهران؛ پارسا, مهران (شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2016-11-21)
    آزمایشی جهت تعیین میزان پروتئین بهینه جیره‌ غذایی ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) طراحی شد. ماهیان با چهار نوع جیره ‌غذایی با میزان کالری یکسان و با میزان پروتئین 40، 45، 50 و 55 درصد به ‌مدت 8 هفته تغذیه ...