دوره 6, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مطالعه عادتهای تغذیهای ماهی لوچ تاجدار(Metaschistura cristata) موجود در شمال شرق ایران
(شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2014-03-21)
-
برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی وتولیدمثلی، روند همخونی واثرات آن بر روی صفات اقتصادی مرغان بومی استان فارس
(شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2014-03-21)در این پژوهش از داده های جمع آوری شده توسط مرکز اصلاح نژاد مرغ بومی استان فارس در طی سال های1369- 1383 و ازشجره 30855 پرنده استفاده گردید. وراثتپذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی صفات وزن بدن در 12هفتگی، تعداد تخممرغ، ...
-
بررسی امکان تولید پلت های غذایی برای ماهی کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در مرحله پرواری با تاکید بر جذابیت و استحکام
(شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2014-03-21)بررسی امکان تولید پلت های غذایی برای ماهی کپور معمولی پرورشی در مرحله پرواری با تاکید بر جذابیت (خوش خوراکی) و استحکام (زمان ماندگاری پلت) در دو مرحله در پژوهشکده اکولوژی دریای خزر در سال های 90 و 91 انجام شد. در مرحله ...
-
بررسی میزان غلظت فلز سرب ونیکل در توتیای دریایی گونه Echinometra mathaei سواحل صخره ای و محل زیست آن در جزیره کیش
(شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2014-03-21)این پژوهش به منظور تعیین واندازه گیری میزان غلظت و تجمع فلزات سنگین سرب و نیکل در بافت نرم و بافت سخت توتیا غالب سواحل صخره ای جزیره کیش Echinometra
-
بررسی اثردمای محیط بر مشخصه های گوشت مرغ های گوشتی
(شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2014-03-21)برای بررسی تاثیر دمای محیط بر خصوصیات بافت ماهیچه ای مرغ های گوشتی، از یکی از کشتارگاه های استان زنجان در دو فصل فصل گرم و فصل سرد نمونه برداری انجام گرفت. پس از کشتار، در مجموع 150 لاشه، به صورت تصادفی از خط کشتار ...
-
تاثیر مکمل ال کارنیتین روی شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901)
(شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2014-03-21)در این پژوهش به منظور بررسی اثر ال کارنتین روی شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی سفید، آزمایشی با 240 قطعه ماهی با میانگین وزن اولیه 2/5±13/21 گرم در مدت 70 روز انجام پذیرفت. ماهی ها به طور تصادفی در 12 تانک (20 ماهی ...
-
تأثیر استفاده هم زمان پروبیوتیکLactobacillus plantarum و پرِبیوتیک زایلوالیگوساکارید (Xylooligosaccharides) بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
(شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2014-03-21)در این مطالعه تأثیر هم زمان پروبیوتیک Lactobacillus plantarum و پرِبیوتیک زایلواُلیگوساکارید بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مورد بررسی قرار گرفت. 480 ...
-
مقایسه ژنتیکی دو جمعیت ماهی خیاطه (Alburnoides eichwaldi) در رودخانه های تیل آباد و شیرآباد گلستان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره
(شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2014-03-21)ماهی خیاطه (Alburnoides eichwaldii) یک گونه رودخانه ای است که در حوزه جنوبی دریای خزر از فراوانی نسبتاً خوبی برخوردار می باشد، اما در بسیاری از آب های اروپا نزدیک به انقراض می باشد. تاکنون مطالعه ای ...
-
تاثیر رنگدانه های طبیعی (پودر فلفل دلمه و گوجه فرنگی) در تغییرپذیری رنگ ماهی فلاورهورن (Cichlasoma sp.)
(شرکت مهندسین مشاور شیل آمایشShil Amayesh Consulting Engineering Company, 2014-03-21)در این تحقیق اثر سه جیره آزمایشی که شامل جیره شاهدکهفاقدمواد رنگدانهایاضافه بوده و دو جیره حاوی رنگدانهطبیعیوگیاهی شامل جیره حاوی پودر فلفلدلمه قرمز و جیره حاوی پودر پوست گوجهفرنگی بر روی شاخص های رنگی شدن ماهی فلاورهورن ...



