نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعبیدی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorحبیبی خانیانی, بهنامfa_IR
dc.contributor.authorشریفی, حمیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T20:59:06Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T20:59:06Z
dc.date.available1399-07-08T20:59:06Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T20:59:06Z
dc.date.issued2015-11-22en_US
dc.date.issued1394-09-01fa_IR
dc.date.submitted2015-07-27en_US
dc.date.submitted1394-05-05fa_IR
dc.identifier.citationعبیدی, حسین, حبیبی خانیانی, بهنام, شریفی, حمید. (1394). اثر مقادیر مختلف پتاسیم و منگنز بر خصوصیات و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند در شمال خوزستان. بوم شناسی گیاهان زراعی, 11(3), 29-23. doi: 10.22034/aej.2015.520858fa_IR
dc.identifier.issn2423-7957
dc.identifier.issn2423-7965
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22034/aej.2015.520858
dc.identifier.urihttp://www.agroecojournal.com/article_520858.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/100403
dc.description.abstractبه منظور تعیین اثر مقادیر مختلف پتاسیم و منگنز بر خصوصیات و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند در منطقه شمال خوزستان، آزمایشی به صورت کرت­های خرد شده نواری با سه تکرار به صورت کشت پاییزه سال زراعی 93-1392 در منطقه هفت­تپه شهرستان شوش دانیال اجرا گردید. در اجرای این تحقیق از ژنوتیپ منوژرم مقاوم و پرمحصول اسپارتاک استفاده شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل کود پتاسیم در چهار سطح 0، 1، 2، 3 کیلوگرم در هکتار و منگنز در سه سطح0، 1، 2 کیلوگرم در هکتار بودند. مصرف کود پتاسیم به صورت محلول­پاشی اثر معنی­داری بر عملکرد ریشه و شکر سفید داشت. بالاترین عملکرد ریشه و شکر در تیمار 3 کیلوگرم در هکتار کود پتاسیم با عملکرد ریشه 6/80 تن در هکتار و عملکرد شکر سفید 63/13 تن در هکتار حاصل گردید. کاربرد منگنز اثر معنی­داری بر عملکرد ریشه و سایر صفات مورد بررسی نداشت. همچنین، کاربرد سطوح مختلف کودهای پتاسیم و منگنز تأثیر چندانی بر خصوصیات کیفی چغندرقند از قبیل نیتروژن مضره، سدیم و پتاسیم موجود در ریشه، ضریب استحصال قند، درصد قند ملاس، درصد قند خام و درصد قند سفید نداشت. در مجموع، مصرف پتاسیم و منگنز در طول دوره رشد رویشی بوته­های چغندرقند قابل توصیه می­باشد.fa_IR
dc.format.extent766
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد میانهfa_IR
dc.publisherIslamic Azad University, Miyaneh Branchen_US
dc.relation.ispartofبوم شناسی گیاهان زراعیfa_IR
dc.relation.ispartofAgroecology Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22034/aej.2015.520858
dc.subjectتغذیه گیاهیfa_IR
dc.subjectریزمغذیfa_IR
dc.subjectشکر سفیدfa_IR
dc.subjectعناصر پرمصرفfa_IR
dc.subjectعناصر کم مصرفfa_IR
dc.subjectقند خامfa_IR
dc.titleاثر مقادیر مختلف پتاسیم و منگنز بر خصوصیات و عملکرد کمی و کیفی چغندرقند در شمال خوزستانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول دزفول، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول دزفول، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول دزفول، ایرانfa_IR
dc.citation.volume11
dc.citation.issue3
dc.citation.spage29
dc.citation.epage23


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد