مرور دوره 13, شماره 2 بر اساس موضوع "ساندویچ الایزا"

  • تشخیص نوروتوکسین کلستریدیوم بوتولینوم تیپ B به روش ساندویچ الایزا 

    سمیعی ابیانه, حسین؛ نظریان, شهرام؛ امانی, جعفر؛ حجتی رزجی, امیر سجاد؛ رمضانی, محمدرضا؛ رحمانی, محمد رضا (دانشگاه تربیت مدرس, 2023-01-01)
    زمینه و هدف: سموم بوتولینوم (BoNTs) جزء کشنده‌ترین ترکیباتی هستند که تاکنون شناخته‌شده‌ و عامل بیماری بوتولیسم می‌باشند. در حال حاضر، تشخیصBoNT در غذا به استفاده از سنجش زیستی روی موش آزمایشگاهی است که یک روش بسیار حساس ...