نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسالکی, لیلاfa_IR
dc.contributor.authorهمایی, احمدfa_IR
dc.contributor.authorشایسته, فاطمهfa_IR
dc.date.accessioned1401-09-20T21:21:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2022-12-11T21:21:16Z
dc.date.available1401-09-20T21:21:15Zfa_IR
dc.date.available2022-12-11T21:21:16Z
dc.date.issued2021-11-01en_US
dc.date.issued1400-08-10fa_IR
dc.identifier.citationسالکی, لیلا, همایی, احمد, شایسته, فاطمه. (1400). جداسازی وشناسایی باکتری‌های تولیدکننده ی α- آمیلاز همزیست درختان حرا از سواحل غربی جزیره قشم (کنار سیاه) و بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی α- آمیلاز در باکتری های Bacillus sp. HR10 و Bacillus sp. HR11. زیست‌فناوری مدرس, 12(4), 81-94.fa_IR
dc.identifier.issn2322-2115
dc.identifier.issn2476-6917
dc.identifier.urihttp://biot.modares.ac.ir/article-22-53295-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/937557
dc.description.abstractهدف از مطالعه حاضر جداسازی و شناسایی باکتری های بومی تولید کنند آنزیم آلفا آمیلاز همزیست با درختان حرا در جزیره قشم ، هرمزگان ، ایران بود. در این مطالعه 45 باکتری از ریشه و برگ Avicennia marina از سواحل غربی جزیره قشم (کنارسیاه) جداسازی شد. از میان آنها 18 سویه توانایی تولید آلفا آمیلاز را داشتند. آنالیز توالی ژن 16S rRNA مربوط به سویه های دارای بیشترین تولید آنزیم نشان داد که هر دو سویه جداسازی شده متعلق به جنس باسیلوس شامل Bacillus sp.HR10 و Bacillus sp.HR11 می باشند. بر اساس نتایج تاثیر دما و pH بر روی تولید آنزیم نشان داده شد که سویه های  HR10و HR11 دارای بیشترین تولید آنزیم به ترتیب در دمای 35 و 30 درجه سانتی گراد و 8 pH می باشند. نتایج تعیین ویژگی بیوشیمیایی آنزیم نشان داد که سویه های HR10 و HR11 دارای بیشترین فعالیت آمیلازی در دمای 70 و 60 درجه سانتی گراد و pH بهینه 8 می باشند. نتایج این مطالعه نشان می دهد که باکتری های همزیست جدا شده از A. marina منبع بالقوه ای از آنزیم آلفا آمیلاز بوده که دامنه گسترده ای از دما و pH را متحمل می شوند. بطور کلی براساس نتایج حاصل، این سویه های باکتریایی می توانند منبع مناسبی جهت تولید آنزیم آمیلاز متحمل به حرارت با پایداری عملکردی بالا جهت کاربرد در صنعت باشند.fa_IR
dc.format.extent443
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofزیست‌فناوری مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofModares Journal of Biotechnologyen_US
dc.subjectα- آمیلازfa_IR
dc.subjectدمای بهینهfa_IR
dc.subject16S rRNAfa_IR
dc.subjectمانگروfa_IR
dc.subjectباسیلوسfa_IR
dc.subjectجزیره قشمfa_IR
dc.titleجداسازی وشناسایی باکتری‌های تولیدکننده ی α- آمیلاز همزیست درختان حرا از سواحل غربی جزیره قشم (کنار سیاه) و بررسی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی α- آمیلاز در باکتری های Bacillus sp. HR10 و Bacillus sp. HR11fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentفارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد زیست شناسی بوم‌شناسی دریا، گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار بیوشیمی، گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیارشیلات، گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایرانfa_IR
dc.citation.volume12
dc.citation.issue4
dc.citation.spage81
dc.citation.epage94
nlai.contributor.orcid0000-0001-9909-4761


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد