نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمهنام, کریمfa_IR
dc.contributor.authorمشرف قهفرخی, آذینfa_IR
dc.contributor.authorرفیعی پور, حسینعلیfa_IR
dc.date.accessioned1400-12-14T17:54:37Zfa_IR
dc.date.accessioned2022-03-05T17:54:38Z
dc.date.available1400-12-14T17:54:37Zfa_IR
dc.date.available2022-03-05T17:54:38Z
dc.date.issued2020-10-01en_US
dc.date.issued1399-07-10fa_IR
dc.identifier.citationمهنام, کریم, مشرف قهفرخی, آذین, رفیعی پور, حسینعلی. (1399). مقایسه ساختار سه ایزوآنزیم گلوکوآمیلاز به‌منظور تعیین عوامل نشان‌دهنده پایداری گرمایی پروتئین‌ها با استفاده از شبیه‌سازی دینامیک مولکولی. زیست‌فناوری مدرس, 11(3), 23-36.fa_IR
dc.identifier.issn2322-2115
dc.identifier.issn2476-6917
dc.identifier.urihttp://biot.modares.ac.ir/article-22-34119-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/889245
dc.description.abstractگلوکوآمیلاز یک آنزیم مهم اقتصادی به دلیل توانایی‌اش درهیدرولیز نشاسته و پلیمرهای بتا دی‌گلوکز است. درک عوامل مؤثر در گرمادوستی یا سرمادوستی آنزیم گلوکوآمیلاز درتولیدایزوآنزیم‌هایی با مقاومت گرمایی یا سرمایی بالا ضروری است. دراین پژوهش، اثر دما روی تغییرات ساختاری هریک از ایزوآنزیم‌های گلوکوآمیلاز معتدل دوست، گرمادوست و سرمادوست بوسیله روش شبیه‌سازی دینامیک مولکولی بررسی شد. درکل ۲۴۰ نانوثانیه شبیه‌سازی برای سه ایزوآنزیم گلوکوآمیلاز در چهار دمای ۳۰۰، ۳۵۰، ۴۰۰ و ۴۵۰ کلوین انجام گرفت. تغییرات پارامترهای ساختاری در هرسه ایزوآنزیم مقایسه شد و مشخص گردید که از بین عوامل قابل محاسبه در شبیه‌سازی دینامیک مولکولی، انرژی الکتروستاتیک پروتئین با آب، انرژی واندروالسی بین پروتئین و آب، انرژی آزاد حلالیت(∆Gsolvation)، پارامترناپایداری، سطح دردسترس حلال غیرقطبی و سطح دردسترس کل بهترو دقیق‌تر می‌توانند برای پیشگویی تغییرات پایداری گرمایی یک پروتئین در اثر افزایش دما به‌وسیله شبیه‌سازی دینامیک مولکولی استفاده شوند.  fa_IR
dc.format.extent1617
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofزیست‌فناوری مدرسfa_IR
dc.relation.ispartofModares Journal of Biotechnologyen_US
dc.subjectآنزیم گلوکوآمیلازfa_IR
dc.subjectمعتدل دوستfa_IR
dc.subjectگرمادوستfa_IR
dc.subjectسرمادوستfa_IR
dc.subjectشبیه‌سازی دینامیک مولکولیfa_IR
dc.subjectپایداری گرماییfa_IR
dc.titleمقایسه ساختار سه ایزوآنزیم گلوکوآمیلاز به‌منظور تعیین عوامل نشان‌دهنده پایداری گرمایی پروتئین‌ها با استفاده از شبیه‌سازی دینامیک مولکولیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه شهرکرد، دانشکده علوم، گروه زیست شناسیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه سلولی مولکولی، دانشکده شیمی، دانشگاه کاشان، کاشان ، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه سلولی و مولکولی دانشکده شیمی دانشگاه کاشان کاشان ایرانfa_IR
dc.citation.volume11
dc.citation.issue3
dc.citation.spage23
dc.citation.epage36
nlai.contributor.orcid0000-0002-9906-4957


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد