نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorروحانی قادیکلایی, کیومرثfa_IR
dc.contributor.authorعبدالعلیان, عیسیfa_IR
dc.contributor.authorمعزی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorزاهدی, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorگرگیج جاسکی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorاحتشامی, فریبرزfa_IR
dc.contributor.authorدادگر, شهرامfa_IR
dc.date.accessioned1400-12-14T13:30:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2022-03-05T13:30:44Z
dc.date.available1400-12-14T13:30:44Zfa_IR
dc.date.available2022-03-05T13:30:44Z
dc.date.issued2021-11-01en_US
dc.date.issued1400-08-10fa_IR
dc.identifier.citationروحانی قادیکلایی, کیومرث, عبدالعلیان, عیسی, معزی, مریم, زاهدی, محمدرضا, گرگیج جاسکی, محمد, احتشامی, فریبرز, دادگر, شهرام. (1400). مقاله علمی – پژوهشی:‌ بررسی اثرات تغذیه از لارو مگس خانگی بر میزان هماوری مولدین و تکامل لاروی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). مجله علمي شيلات ايران, 30(4), 119-129.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2448-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/877002
dc.description.abstractجهت بررسی اثرات تغذیه‌ای از لارو مگس خانگی به ‌عنوان جایگزین کرم پرتار نرئیس (Perinereis nuntia) بر میزان هماوری مولدین و تکامل لاروی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)، تعداد 30 جفت مولد میگوی وانامی در 3 مخزن 5 تنی از جنس فایبرگلاس حاوی آب دریای فیلترشده، تحت شرایط یکسان ذخیره‌سازی گردیدند. مولدین با 3 رژیم غذایی شامل غذای مرسوم کارگاه‌های تکثیر (کرم پرتار، اسکوئید، گوشت صدف و پلت غذایی) به همراه ۵ درصد از لارو مگس خانگی به‌ عنوان مکمل (رژیم غذایی A)، غذای مرسوم کارگاه‌های تکثیر به همراه 10 درصد لارو مگس خانگی به ‌عنوان جایگزین کرم پرتار (رژیم غذایی B) و غذای مرسوم کارگاه‌های تکثیر نیز به ‌عنوان شاهد (رژیم غذایی C) تغذیه گردیدند. نتایج نشان داد که هنگامی‌که مولدین میگو از غذای مرسوم کارگاهی به همراه ۵ درصد از لارو مگس خانگی به ‌عنوان مکمل (رژیم غذایی A) استفاده نمودند، میزان هماوری، اختلاف معنی‌داری با دو تیمار دیگر نشان داد (05/0>p). میزان تفریخ تخم‌ها در تیمارهای مختلف اختلاف معنی‌داری نشان نداد (05/0<p). تکامل لارو میگوی وانامی حاصل از تخم‌ریزی مولدین نشان داد که درصد بیشتری از لاروهایی حاصل از مولدین تغذیه‌شده با رژیم غذایی مرسوم کارگاهی به همراه ۵ درصد از لارو مگس خانگی (رژیم غذایی A)  نسبت به سایر تیمارها سریع‌تر به مرحله بعدی تکامل پیدا نمودند که به‌ویژه در مراحل پست لاروی، اختلاف معنی‌داری نیز نشان داد (05/0>p). به‌هرحال، استفاده از مگس خانگی به‌ صورت مکمل غذای مرسوم کارگاهی می‌تواند باعث افزایش میزان هماوری مولدین میگو و تکامل سریع‌تر لاروها شود، اما به‌ عنوان جایگزین کرم پرتار(P. nuntia)  در ترکیب غذای مرسوم در کارگاه‌های تکثیر میگو، دارای کارایی لازم نمی‌باشد.fa_IR
dc.format.extent470
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectپست لاروfa_IR
dc.subjectمیگوی وانامیfa_IR
dc.subjectکرم پرتارfa_IR
dc.subjectمگس خانگیfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleمقاله علمی – پژوهشی:‌ بررسی اثرات تغذیه از لارو مگس خانگی بر میزان هماوری مولدین و تکامل لاروی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی بندرعباسfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue4
dc.citation.spage119
dc.citation.epage129


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد