نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorدیلمی, نیلوفرfa_IR
dc.contributor.authorمعظمیان, الهامfa_IR
dc.contributor.authorفریدونی, محمد سعیدfa_IR
dc.contributor.authorاکبری, پریاfa_IR
dc.date.accessioned1400-04-13T10:49:27Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-07-04T10:49:28Z
dc.date.available1400-04-13T10:49:27Zfa_IR
dc.date.available2021-07-04T10:49:28Z
dc.date.issued2021-04-01en_US
dc.date.issued1400-01-12fa_IR
dc.identifier.citationدیلمی, نیلوفر, معظمیان, الهام, فریدونی, محمد سعید, اکبری, پریا. (1400). یافته علمی کوتاه: اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس بر رشد، شاخص‌‌های خونی و فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمي شيلات ايران, 30(1), 187-192.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2336-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/837466
dc.description.abstractتحقیق حاضر به­منظور بررسی اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس (NBRC 100480) در جیره غذایی، بر عملکرد رشد، شاخص­های خونی  و فعالیت آنزیم­­­­ های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss به مدت 8 هفته انجام گرفت. در این مطالعه، تعداد 240 قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 2/1 ± 12گرم در یک طرح کاملا تصادفی به 4 تیمار آزمایشی و 3 تکرار ( با تعداد 20 عدد در هر تکرار) دسته­بندی شدند. تیمار­ها عبارت بودند از تیمار آزمایشی شاهد (بدون استفاده پروبیوتیک) و تیمار­های آزمایشی به­ترتیب حاوی 108×3، 108× 5 و 108 × 8 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا بود. نتایج  نشان داد که بیشترین وزن نهایی و کمترین ضریب تبدیل غذایی در تیمار حاوی108× 5 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا مشاهده شد و  اختلاف معنی‌داری با گروه شاهد و سایر تیمارها نشان داد (05/0>P). بیشترین فعالیت آنزیم پروتئاز، تعداد گلبول قرمز، هموگلوبین و هماتوکریت در تیمار حاوی 108× 5 و 108 × 8 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا مشاهده شد (05/0>P). به­‌طورکلی می­‌توان نتیجه گرفت که استفاده از108× 5 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا  سویه انتروکوکوس فکالیس در جیره غذایی می­‌تواند منجر به  بهبود رشد، شاخص های خونی و فعالیت آنزیم­­­ پروتئاز ماهی قزل آلای رنگین کمان شودfa_IR
dc.format.extent492
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectپروبیوتیکfa_IR
dc.subjectانتروکوکوس فکالیسfa_IR
dc.subjectشاخص‌‌های رشدfa_IR
dc.subjectقزل‌‌آلای رنگین‌‌کمانfa_IR
dc.subjectفعالیت آنزیم‌‌های گوارشیfa_IR
dc.subjectتكثير و پرورشfa_IR
dc.titleیافته علمی کوتاه: اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس بر رشد، شاخص‌‌های خونی و فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم دریابیی و دریانوردی چابهارfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue1
dc.citation.spage187
dc.citation.epage192


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد