| dc.contributor.author | دیلمی, نیلوفر | fa_IR |
| dc.contributor.author | معظمیان, الهام | fa_IR |
| dc.contributor.author | فریدونی, محمد سعید | fa_IR |
| dc.contributor.author | اکبری, پریا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1400-04-13T10:49:27Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2021-07-04T10:49:28Z | |
| dc.date.available | 1400-04-13T10:49:27Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2021-07-04T10:49:28Z | |
| dc.date.issued | 2021-04-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1400-01-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | دیلمی, نیلوفر, معظمیان, الهام, فریدونی, محمد سعید, اکبری, پریا. (1400). یافته علمی کوتاه: اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس بر رشد، شاخصهای خونی و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمي شيلات ايران, 30(1), 187-192. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-2336-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/837466 | |
| dc.description.abstract | تحقیق حاضر بهمنظور بررسی اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس (NBRC 100480) در جیره غذایی، بر عملکرد رشد، شاخصهای خونی و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss به مدت 8 هفته انجام گرفت. در این مطالعه، تعداد 240 قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 2/1 ± 12گرم در یک طرح کاملا تصادفی به 4 تیمار آزمایشی و 3 تکرار ( با تعداد 20 عدد در هر تکرار) دستهبندی شدند. تیمارها عبارت بودند از تیمار آزمایشی شاهد (بدون استفاده پروبیوتیک) و تیمارهای آزمایشی بهترتیب حاوی 108×3، 108× 5 و 108 × 8 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا بود. نتایج نشان داد که بیشترین وزن نهایی و کمترین ضریب تبدیل غذایی در تیمار حاوی108× 5 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا مشاهده شد و اختلاف معنیداری با گروه شاهد و سایر تیمارها نشان داد (05/0>P). بیشترین فعالیت آنزیم پروتئاز، تعداد گلبول قرمز، هموگلوبین و هماتوکریت در تیمار حاوی 108× 5 و 108 × 8 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا مشاهده شد (05/0>P). بهطورکلی میتوان نتیجه گرفت که استفاده از108× 5 واحد تشکیل کلنی پروبیوتیک بر گرم غذا سویه انتروکوکوس فکالیس در جیره غذایی میتواند منجر به بهبود رشد، شاخص های خونی و فعالیت آنزیم پروتئاز ماهی قزل آلای رنگین کمان شود | fa_IR |
| dc.format.extent | 492 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.subject | پروبیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | انتروکوکوس فکالیس | fa_IR |
| dc.subject | شاخصهای رشد | fa_IR |
| dc.subject | قزلآلای رنگینکمان | fa_IR |
| dc.subject | فعالیت آنزیمهای گوارشی | fa_IR |
| dc.subject | تكثير و پرورش | fa_IR |
| dc.title | یافته علمی کوتاه: اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس بر رشد، شاخصهای خونی و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد شیراز | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد شیراز | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه شیراز | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم دریابیی و دریانوردی چابهار | fa_IR |
| dc.citation.volume | 30 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 187 | |
| dc.citation.epage | 192 | |