مرور دوره 30, شماره 2 بر اساس موضوع "تغذيه"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
مقاله علمی – پژوهشی: بررسی تأثیر مقادیر مختلف پودر سویا (Glycine max) حاوی آنزیم فیزایم بر شاخصهای خونی و فعالیت آنزیمهای کبدی سرم ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius Kessler, 1877)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2021-07-01)بررسی حاضر به منظور تأثیر جیره غذایی محتوی مقادیر مختلف پودر سویا و آنزیم فیزایم بر شاخصهای هماتولوژی و آنزیمهای کبدی سرم در ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) با وزن متوسط 98/1±1/148 گرم، به مدت 85 روز انجام شد. ...
-
مقاله علمی – پژوهشی: بررسی کیفیت خوراک پرواری ماهیان قزلآلا در مزارع پرورش ماهی استان فارس
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2021-07-01)این پژوهش برای ارزیابی وضعیت کیفی ترکیبات شیمیایی شامل رطوبت، پروتئین خام، خاکستر خام، چربی خام، NDF (الیاف نامحلول در شوینده خنثی) و ADF (الیاف نامحلول در شویندهی اسیدی)، و امکان آلودگی به آفلاتوکسین و کپک در خوراکهای ...



