نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاحمدی, میثمfa_IR
dc.contributor.authorقاسم‌نژاد, محمودfa_IR
dc.contributor.authorمیغانی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorکاووسی, مسعودfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:25:22Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:25:23Z
dc.date.available1400-03-19T22:25:22Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:25:23Z
dc.date.issued2016-11-21en_US
dc.date.issued1395-09-01fa_IR
dc.date.submitted2015-02-16en_US
dc.date.submitted1393-11-27fa_IR
dc.identifier.citationاحمدی, میثم, قاسم‌نژاد, محمود, میغانی, حسین, کاووسی, مسعود. (1395). مقایسه سیستم‌های کشت ارگانیک، تلفیقی و مرسوم بر کیفیت میوه انار رقم رباب شیراز. علوم باغبانی, 30(3), 447-456. doi: 10.22067/jhorts4.v30i3.44466fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v30i3.44466
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_35664.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818327
dc.description.abstractدر این پژوهش اثر سیستم‌های مدیریت ارگانیک، تلفیقی و متداول بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه انار رقم رباب شیراز در زمان برداشت بررسی شد. خصوصیات فیزیکی میوه و آریل، ویژگی‌های کیفی میوه مانند مواد جامد محلول (TSS)، اسید قابل تیتر (TA)، شاخص طعم (TSS/TA) و pH آب انار، ترکیبات بیوشیمیایی مانند میزان آنتوسیانین کل، فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی آب انار و مقدار عناصر غذایی پوست میوه و آریل اندازه‌گیری شدند. نتایج نشان داد که وزن میوه، وزن آریل، میزان آب پوست و TSS در سیستم مدیریت مرسوم به طور معنی‌داری بیش‌تر از مدیریت ارگانیک است. از نظر میزان pH، TA، TSS/TA، آنتوسیانین کل و فلاونوئید کل تفاوت معنی‌داری بین سیستم‌های مدیریتی باغ وجود نداشت، درحالی‌که میزان فنل کل و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی میوه‌های سیستم مدیریت ارگانیک به طور معنی‌داری بیش‌تر از میوه‌های سیستم مدیریت مرسوم بود. نتایج تجزیه عناصر غذایی نشان داد که غلظت فسفر، کلسیم و منیزیم پوست میوه و غلظت نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم آریل میوه‌های تولید شده در سیستم مدیریت ارگانیک کمتر از سیستم مدیریت مرسوم بود، اما نسبت کلسیم به دیگر عناصر در آریل میوه‌های ارگانیک به طور معنی‌داری بیش‌تر از سیستم مدیریت مرسوم بود. همبستگی مثبت و معنی‌داری بین فنل کل و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی آب انار وجود داشت. در مجموع، نتایج نشان داد میوه‌های ارگانیک با داشتن میزان فنل کل و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بالاتر از ارزش غذایی بالاتری برخوردارند، همچنین آریل این میوه از نسبت کلسیم به نیتروژن، پتاسیم و منیزیم بالاتری برخوردارند، که می تواند روی کیفیت پس از برداشت میوه‌ها موثر باشد.fa_IR
dc.format.extent226
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v30i3.44466
dc.subjectآنتوسیانینfa_IR
dc.subjectانارfa_IR
dc.subjectارگانیکfa_IR
dc.subjectترکیبات آنتی‌اکسیدانیfa_IR
dc.titleمقایسه سیستم‌های کشت ارگانیک، تلفیقی و مرسوم بر کیفیت میوه انار رقم رباب شیرازfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه جیرفتfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات برنج کشورfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue3
dc.citation.spage447
dc.citation.epage456


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد