نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبنی اسدی, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorصفاری, وحیدرضاfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:22:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:22:51Z
dc.date.available1400-03-19T22:22:50Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:22:51Z
dc.date.issued2016-02-20en_US
dc.date.issued1394-12-01fa_IR
dc.date.submitted2013-12-08en_US
dc.date.submitted1392-09-17fa_IR
dc.identifier.citationبنی اسدی, فاطمه, صفاری, وحیدرضا. (1394). تاثیر اسید جیبرلیک، بنزیل آدنین، تیامین و اسید اسکوربیک روی برخی خصوصیات ظاهری و بیوشیمیایی گیاه پروانش (.L Catharanthus roseus). علوم باغبانی, 29(4), 556-563. doi: 10.22067/jhorts4.v29i4.29258fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v29i4.29258
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_35039.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818300
dc.description.abstractاین آزمایش به منظور بررسی اثرات برخی محرک‌های رشد در بهبود شرایط رشد و نمو گل پروانش، در قالب طرح کاملاً تصادفی در 5 تکرار انجام گرفت. تیمارها شامل: محلول پاشی ساده و ترکیبی، چهار ماده محرک رشد اسید اسکوربیک، اسید جیبرلیک، تیامین و بنزیل آدنین بود. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که، تیمارهای به کاربرده شده بر کلیه پارامترهای اندازه گیری شده به غیر از طول عمر گل تاثیر معنی داری داشتند. با توجه به نتایج مشخص گردید که تیمار ترکیبی بنزیل آدنین به همراه تیامین و اسید اسکوربیک تعداد گل در بوته را از 72/6 به 32/16 عدد رساند و موجب افزایش 71 درصدی وزن تر بوته گردید و نیز وزن خشک بوته را بیش از دو برابر افزایش داد. همچنین تیمار بنزیل آدنین به همراه اسید جیبرلیک قطر گل را به میزان 25 درصد افزایش و تعداد شاخه جانبی و قند احیاء در تیمار ترکیبی بنزیل آدنین، تیامین و اسید اسکوربیک بیش از 100 درصد افزایش یافتند. طول شاخه جانبی در ترکیب چهارماده دوبرابر شد. نتایج نشان داد تیامین موجب افزایش 81، 88 و 59 درصدی کلروفیل a، کلروفیل b و کاروتنوئید شد.fa_IR
dc.format.extent286
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v29i4.29258
dc.subjectرنگیزهfa_IR
dc.subjectقند احیاfa_IR
dc.subjectگلدهیfa_IR
dc.subjectویتامینfa_IR
dc.titleتاثیر اسید جیبرلیک، بنزیل آدنین، تیامین و اسید اسکوربیک روی برخی خصوصیات ظاهری و بیوشیمیایی گیاه پروانش (.L Catharanthus roseus)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شهید باهنر کرمانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شهید باهنر کرمانfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue4
dc.citation.spage556
dc.citation.epage563


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد