نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorغفوری, مهشیدfa_IR
dc.contributor.authorسلیمانی, علیfa_IR
dc.contributor.authorربیعی, ولیfa_IR
dc.contributor.authorهمتی, رقیهfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:22:45Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:22:45Z
dc.date.available1400-03-19T22:22:45Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:22:45Z
dc.date.issued2016-02-20en_US
dc.date.issued1394-12-01fa_IR
dc.date.submitted2013-09-21en_US
dc.date.submitted1392-06-30fa_IR
dc.identifier.citationغفوری, مهشید, سلیمانی, علی, ربیعی, ولی, همتی, رقیه. (1394). تأثیر محلول پاشی پس از برداشت اسانس آویشن بر عمر انبار مانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم). علوم باغبانی, 29(4), 547-555. doi: 10.22067/jhorts4.v29i4.26064fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v29i4.26064
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_35028.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818299
dc.description.abstractاستفاده از اسانس های گیاهی به عنوان ایده ای جدید در کاهش ضایعات پس از برداشت و افزایش عمر انبارمانی محصولات باغبانی و کنترل آلودگی قارچی در کشاورزی توسعه یافته مطرح می باشد. در همین راستا، آزمایشی به منظور بررسی محلول پاشی اسانس آویشن بر عمر انبار مانی و کیفیت میوه انار رقم پوست قرمز طارم، به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با دو فاکتور، اسانس آویشن در چهار سطح (صفر، 500، 1000، 1500 میلی گرم در لیتر) و زمان در سه سطح (یک ماه، دو ماه و سه ماه انبارمانی) در دمای شش درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 85 درصد با چهار تکرار اجرا گردید. نتایج آزمایش انار های آلوده نشده با اسپور قارچ و انار های آلوده شده با اسپور قارچ نشان داد با افزایش مدت انبارمانی درصد کاهش وزن، درصد نشت یونی، درصد سرمازدگی و درصد پوسیدگی افزایش یافت. میوه های تیمار شده با اسانس آویشن آنتوسیانین بیشتری نسبت به شاهد داشت. اسانس آویشن از کاهش اسـید قابـل تیتراسیون و تجزیه آن به قندها جلوگیری کرد. اثر متقابل اسانس آویشن و زمان انبارمانی در انار های آلوده نشده با اسپور قارچ و انار های آلوده شده با اسپور قارچ نشان داد بیشترین کاهش وزن و نشت یونی در تیمار شاهد در ماه سوم انبارمانی بود. اثر متقابل اسانس آویشن و زمان انبارمانی در انار های آلوده نشده با اسپور قارچ نشان داد کمترین مواد جامد محلول در تیمار آویشن 500 میلی-گرم در لیتر در ماه دوم انبارمانی بود. اثر متقابل اسانس آویشن و زمان انبارمانی در انار های آلوده شده با اسپور قارچ نشان داد بیشترین اسیدتیه آب-میوه در تیمار شاهد در ماه سوم انبارمانی بود.fa_IR
dc.format.extent207
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v29i4.26064
dc.subjectانبارمانیfa_IR
dc.subjectپوسیدگیfa_IR
dc.subjectسرمازدگیfa_IR
dc.subjectکاهش وزنfa_IR
dc.subjectنشت یونیfa_IR
dc.titleتأثیر محلول پاشی پس از برداشت اسانس آویشن بر عمر انبار مانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentزنجانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زنجانfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue4
dc.citation.spage547
dc.citation.epage555


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد