نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمکوندی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorشاهپوری, سعادتfa_IR
dc.contributor.authorرامین, علی اکبرfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:20:19Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:20:20Z
dc.date.available1400-03-19T22:20:19Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:20:20Z
dc.date.issued2014-02-20en_US
dc.date.issued1392-12-01fa_IR
dc.date.submitted2014-01-06en_US
dc.date.submitted1392-10-16fa_IR
dc.identifier.citationمکوندی, مهدی, شاهپوری, سعادت, رامین, علی اکبر. (1392). تأثیر 1-متیل‌سیکلو‌پروپن و کلرید کلسیم بر افزایش طول عمر انباری میوه رسیده سبز زیتون رقم "میشن". علوم باغبانی, 27(4), 488-494. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30666fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30666
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_32787.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818274
dc.description.abstractاثرات تیمارهای 1-متیل‌سیکلو‌پروپن و کلرید کلسیم به تنهایی یا در ترکیب با یکدیگر بر تغییرات کیفیت پس از برداشت میوه رسیده سبز زیتون رقم "میشن" مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمایش بر پایه فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در 3 تکرار انجام شد. در طول آزمایش تغییرات شاخص‌های کلروفیل (SPAD)، راندمان کوانتومی فتوسیستم II (Fv/Fm) و رنگ پوست و همچنین سفتی گوشت میوه مورد بررسی قرار گرفت. مقایسه میانگین‌ها نشان داد میوه‌های تیمار نشده (شاهد) در مدت 14 روز نرم شدند. این در حالی بود که تیمار 1-متیل‌سیکلو‌پروپن از نرم شدن گوشت و توسعه رنگ پوست میوه زیتون جلوگیری کرد. همچنین تیمار 1-متیل‌سیکلو‌پروپن اثر ناچیزی بر جلوگیری از کاهش راندمان کوانتومی فتوسیستم II پوست میوه نشان داد. تیمار میوه‌های زیتون به وسیله کلرید کلسیم نرم شدن بافت میوه را به تأخیر انداخت، امّا اثری بر شاخص‌های کلروفیل، راندمان کوانتومی فتوسیستم II و رنگ پوست میوه نداشت. میوه‌های تیمار شده با ترکیب 1-متیل‌سیکلو‌پروپن و کلرید کلسیم اثر هم‌افزایی بر جلوگیری از نرم شدن گوشت میوه نشان دادند و با حداقل تغییر رنگ به مدت 35 روز انبامانی، سفت باقی ماندند.fa_IR
dc.format.extent169
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30666
dc.subject1-متیل‌سیکلو‌پروپنfa_IR
dc.subjectکلرید کلسیمfa_IR
dc.subjectزیتونfa_IR
dc.subjectانبارمانیfa_IR
dc.titleتأثیر 1-متیل‌سیکلو‌پروپن و کلرید کلسیم بر افزایش طول عمر انباری میوه رسیده سبز زیتون رقم "میشن"fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue4
dc.citation.spage488
dc.citation.epage494


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد