| dc.contributor.author | رخش, فاطمه | fa_IR |
| dc.contributor.author | گلچین, احمد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1400-03-19T22:19:57Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2021-06-09T22:19:58Z | |
| dc.date.available | 1400-03-19T22:19:57Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2021-06-09T22:19:58Z | |
| dc.date.issued | 2014-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1392-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-01-06 | en_US |
| dc.date.submitted | 1392-10-16 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | رخش, فاطمه, گلچین, احمد. (1392). بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea). علوم باغبانی, 27(4), 453-459. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30660 | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30660 | |
| dc.identifier.uri | https://jhs.um.ac.ir/article_32662.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818270 | |
| dc.description.abstract | به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی یک آزمایش فاکتوریل شامل سطوح مختلف نیتروژن (صفر، 100، 200، 300 و 400 کیلوگرم در هکتار از منبع سولفات آمونیوم) و مس (صفر، 5/2 و 5 کیلوگرم در هکتار از منبع سولفات مس) در سه تکرار در گلخانه دانشگاه زنجان در بهار 1389 به اجرا در آمد. نتایج نشان داد که افزایش مصرف نیتروژن و مس تا حد مشخصی باعث افزایش عملکرد سر کلم بروکلی میشوند. بیشترین میزان عملکرد سر کلم بروکلی از مصرف 300 کیلوگرم نیتروژن و 5/2 کیلوگرم مس در هکتار بدست آمد. بیشترین غلظت نیتروژن سر در تیمار 400 کیلوگرم نیتروژن و 5/2 کیلوگرم مس در هکتار اندازه گیری شد. بیشترین غلظت نیترات سر در تیمار 300 کیلوگرم نیتروژن و بدون مصرف مس بدست آمد. افزایش در سطوح مس مصرفی نیز منجر به کاهش غلظت نیترات سر در کلم بروکلی شد. بیشترین غلظت پتاسیم و کلسیم سر کلم بروکلی نیز از مصرف 300 کیلوگرم نیتروژن و 5/2 کیلوگرم مس در هکتار بدست آمد. نتایج نشان داد که مصرف نیتروژن و مس در حد بهینه عملکرد و غلظت عناصر غذایی سر کلم بروکلی را افزایش می دهد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 172 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30660 | |
| dc.subject | کلم بروکلی | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد | fa_IR |
| dc.subject | عناصر غذایی | fa_IR |
| dc.subject | نیتروژن | fa_IR |
| dc.title | بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و مس بر عملکرد غلظت عناصر غذایی و نیترات سر کلم بروکلی (Brassica oleracea) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقالات پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 27 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 453 | |
| dc.citation.epage | 459 | |