نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمنصور بهمنی, سعیدهfa_IR
dc.contributor.authorصفاری, وحیدرضاfa_IR
dc.contributor.authorمقصودی مود, علی اکبرfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:19:23Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:19:23Z
dc.date.available1400-03-19T22:19:23Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:19:23Z
dc.date.issued2014-02-20en_US
dc.date.issued1392-12-01fa_IR
dc.date.submitted2014-01-05en_US
dc.date.submitted1392-10-15fa_IR
dc.identifier.citationمنصور بهمنی, سعیده, صفاری, وحیدرضا, مقصودی مود, علی اکبر. (1392). اثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفت. علوم باغبانی, 27(4), 400-410. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30582fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30582
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_32537.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818264
dc.description.abstractبا توجه به طرح استمرار تولید پیاز در نیمه دوم سال در مناطق نیمه‌گرمسیر و به منظور تعیین مناسب‌ترین مقدار و نحوه استفاده از کود اوره برای دستیابی به حداکثر عملکرد که در عین حال دارای حداقل تجمع نیترات در پیاز(Allium cepa L.) باشد، اثرات هفت سطح کودی (0، 90، 180، 270، 360، 450، 540 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار) و سه دوره مصرف (2، 3 و 4 بار تقسیط سطوح کودی) در آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در شهرستان جیرفت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان دادند که با افزایش مصرف نیتروژن طول برگ و ضخامت طوقه افزایش و درصد ماده خشک کاهش می‌یابد. مقدار کود تاثیر بسیار معنی‌داری بر عملکرد و طول و قطر پیاز نیز داشت. بیشترین عملکرد و طول و قطر پیاز با مصرف270 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار حاصل و مصرف مقادیر بیشتر کود از عملکرد و طول و قطر پیاز‌ها کاست. میزان نیترات پیاز‌ها به شدت تحت تاثیر مقدار کود قرار گرفت و بالاترین غلظت نیترات به مقدار8/126 میلی‌گرم در کیلوگرم وزن تر از مصرف بیشترین مقدار کود نیتروژن حاصل شد. نیترات و درصد ماده خشک تحت تاثیر دوره تقسیط مصرف کود قرار گرفتند. با توجه به نتایج این آزمایش در صورتی که عملکرد و میزان نیترات پیاز مورد نظر باشند، تیمارهای بیش از 180 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار در این منطقه و اراضی مشابه توصیه نمی‌شود.fa_IR
dc.format.extent297
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30582
dc.subjectپیازfa_IR
dc.subjectنیتراتfa_IR
dc.subjectتقسیط کودfa_IR
dc.subjectاورهfa_IR
dc.subjectتولید خارج از فصلfa_IR
dc.titleاثر تقسیط و میزان کود اوره بر تجمع نیترات و عملکرد سوخ پیاز در تولید خارج از فصل در دشت جیرفتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue4
dc.citation.spage400
dc.citation.epage410


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد