نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشاهسونی, شاهینfa_IR
dc.contributor.authorمحمودی, مجتبیfa_IR
dc.contributor.authorقرنجیک, شاهرخfa_IR
dc.contributor.authorگران ملک, صدیقهfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:14:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:14:02Z
dc.date.available1400-03-19T22:14:01Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:14:02Z
dc.date.issued2015-08-23en_US
dc.date.issued1394-06-01fa_IR
dc.date.submitted2015-01-21en_US
dc.date.submitted1393-11-01fa_IR
dc.identifier.citationشاهسونی, شاهین, محمودی, مجتبی, قرنجیک, شاهرخ, گران ملک, صدیقه. (1394). بررسی اثر مصرف توام کود دامی و کودهای شیمیایی بر برخی خصوصیات کیفی آب میوه پرتقال رقم تامسون ناول. علوم باغبانی, 29(2), 314-321. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.43644fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.43644
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_34705.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818207
dc.description.abstractبه منظور بررسی تاثیر تواًم مقادیر مختلف کودهای شیمیایی و دامی (گوسفندی) برای رسیدن به ترکیب مناسب کودی مرکبات (رقم تامسون ناول) آزمایشی در سال 1392 به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 9 تیمار و 3 تکرار در یکی از باغ‌های شهرستان ساری به اجرا در آمد. تیمارها شامل سه سطح از کود دامی گوسفندی (صفر، 6 و 12 کیلوگرم به ازای هر درخت) و سه سطح از کودهای شیمیایی ماکرو که شامل سولفات آمونیوم، سوپرفسفات تریپل و سولفات پتاسیم (صفر، 30 و 60 درصد توصیه بر مبنای آزمون خاک) بودند. نتایج نشان داد که بیشترین جذب نیتروژن، فسفر، پتاسیم و همچنین ویتامین C، اسیدیته قابل تیتراسیون میوه، در تیمار کاربرد تلفیقی60 درصد از کودهای شیمیایی و 6 کیلوگرم کود دامی بدست آمد. همچنین بیشترین غلظت کلسیم، منیزیم، آهن، منگنز، روی در آب میوه تامسون با کاربرد30 درصد از کودهای شیمیایی و 12 کیلوگرم کود دامی حاصل شد. حداکثر میزان pH و پتاسیم آب میوه با مصرف60 درصد از کودهای شیمیایی و 12 کیلوگرم کود دامی ایجاد شد. درختان مرکبات (تامسون ناول) به مصرف تلفیقی60 درصد از کودهای شیمیایی (سولفات پتاسیم، 100 کیلوگرم، سولفات آمونیوم، 60 کیلوگرم ، سوپرفسفات، 90 کیلوگرم در هکتار) و 12 کیلو گرم کود دامی (گوسفندی) بیشترین رشد بهاره و تابستانه را داشتند. به نظر می رسد کاربرد توام کودهای دامی و شیمیایی می تواند علاوه بر تامین نیاز مرکبات روش مناسب جهت توسعه کشاورزی پایدار باشد.fa_IR
dc.format.extent434
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.43644
dc.subjectخصوصیات کیفی میوهfa_IR
dc.subjectکود دامیfa_IR
dc.subjectکود شیمیاییfa_IR
dc.subjectمرکباتfa_IR
dc.titleبررسی اثر مصرف توام کود دامی و کودهای شیمیایی بر برخی خصوصیات کیفی آب میوه پرتقال رقم تامسون ناولfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه صنعتی شاهرودfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات ساریfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شاهرودfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شارودfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue2
dc.citation.spage314
dc.citation.epage321


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد