| dc.contributor.author | صادقیان, فاطمه | fa_IR |
| dc.contributor.author | سیفی, اسماعیل | fa_IR |
| dc.contributor.author | دادار, علی دادار | fa_IR |
| dc.contributor.author | علیزاده, مهدی | fa_IR |
| dc.contributor.author | شریفانی, مهدی | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1400-03-19T22:13:16Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2021-06-09T22:13:16Z | |
| dc.date.available | 1400-03-19T22:13:16Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2021-06-09T22:13:16Z | |
| dc.date.issued | 2015-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-02-02 | en_US |
| dc.date.submitted | 1392-11-13 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | صادقیان, فاطمه, سیفی, اسماعیل, دادار, علی دادار, علیزاده, مهدی, شریفانی, مهدی. (1394). اثر هرس سبز بر عملکرد و کیفیت میوه در بوتههای خزندة انگور رقم کشمشی در شرایط اقلیمی شیروان. علوم باغبانی, 29(2), 232-239. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.31869 | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.31869 | |
| dc.identifier.uri | https://jhs.um.ac.ir/article_34582.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818199 | |
| dc.description.abstract | هرس سبز یا تابستانه مکمل هرس زمستانه است و در فصل رشد انجام می گیرد. به منظور بررسی اثر هرس سبز در زمانهای مختلف بر صفات کمی و کیفی میوهی انگور رقم کشمشی، آزمایشی با آرایش فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی انجام شد. تیمار های آزمایش شامل زمان هرس سبز (تمامگل، دو هفته پس از تمامگل و زمان آبگیری حبه) و شدت هرس سبز (شاهد یا بدون هرس و هرس بعد از دو، چهار و شش گره بالاتر از آخرین خوشه) بودند و در سه تکرار و در هر تکرار شش بوته اعمال شدند. صفات کمی و کیفی، از جمله وزن خوشه، وزن حبه، طول و عرض خوشه، طول و عرض حبه، تعداد خوشه و حبه، عملکرد بوته، سطح برگ، مواد جامد محلول، اسیدیتهی کل، پی.اچ، رنگ و آفتابسوختگی حبه و تعداد شات بری، مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که اکثر تیمار ها بر صفات کمی و کیفی میوه تاثیر معنیداری در سطح احتمال 1 درصد داشتند. هرس ششگرهای در زمان آبگیری حبه بر عملکرد بوته نسبت به سایر تیمار ها تاثیر مثبت داشت و سبب بهبود کیفیت میوه نسبت به شاهد شد. هرس دو و چهارگره ای در زمان تمامگل سبب کاهش اجزای عملکرد و افزایش مواد جامد محلول، پی.اچ و بهبود رنگ حبه شدند. | fa_IR |
| dc.format.extent | 448 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.31869 | |
| dc.subject | اسیدیتهی کل | fa_IR |
| dc.subject | تمامگل | fa_IR |
| dc.subject | صفات کمی و کیفی | fa_IR |
| dc.subject | مواد جامد محلول | fa_IR |
| dc.subject | هرس تابستانه | fa_IR |
| dc.title | اثر هرس سبز بر عملکرد و کیفیت میوه در بوتههای خزندة انگور رقم کشمشی در شرایط اقلیمی شیروان | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقالات پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاد شیروان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR |
| dc.citation.volume | 29 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 232 | |
| dc.citation.epage | 239 | |