نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorامیری, محمد بهزادfa_IR
dc.contributor.authorکوچکی, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorنصیری محلاتی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorجهان, محسنfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:13:10Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:13:11Z
dc.date.available1400-03-19T22:13:10Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:13:11Z
dc.date.issued2015-08-23en_US
dc.date.issued1394-06-01fa_IR
dc.date.submitted2014-01-26en_US
dc.date.submitted1392-11-06fa_IR
dc.identifier.citationامیری, محمد بهزاد, کوچکی, علیرضا, نصیری محلاتی, مهدی, جهان, محسن. (1394). تأثیر منابع تغذیه ای مختلف بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) در یک نظام‌ زراعی اکولوژیک. علوم باغبانی, 29(2), 216-231. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.31542fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.31542
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_34563.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818198
dc.description.abstractبه‌منظور بررسی اثر کودهای مختلف بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.)، آزمایشی در سال زراعی 88-1387 به صورت کرت‌های خرد شده در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعة تحقیقاتی دانشکدة کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد اجرا شد. کود مرغی (صفر و 20 تن در هکتار) و 5 نوع کود مختلف (شامل: کودهای بیولوژیک نیتروکسین (A) (دارای باکتری‌های Azotobacter sp. و Azospirillum sp.) و باکتری‌های حل‌کنندة فسفات (B) (دارای باکتری‌های Bacillus sp. و Pseudomonas sp.)، A+B، مخلوط کود شیمیایی نیتروژن و فسفر و شاهد (عدم‌استفاده از کود) به ترتیب به عنوان فاکتور اصلی و فرعی مد‌‌نظر قرار گرفتند. نتایج آزمایش حاکی از آن بود که کاربرد کود مرغی موجب افزایش 15 درصدی عملکرد کل نسبت به عدم‌کاربرد کود مرغی شد. با‌توجه به نتایج آزمایش بیشترین و کمترین مقدار ویتامین‌ث به‌ترتیب در تیمارهای کود بیولوژیک نیتروکسین (44/11 میلی‌گرم در 100 گرم نمونه) و کود شیمیایی (40/7 میلی‌گرم در 100 گرم نمونه) مشاهده شد. تمامی کودهای بیولوژیک و شیمیایی مورد استفاده در آزمایش میزان لیکوپن را نسبت به شاهد افزایش دادند، به‌طوری که بیشترین میزان لیکوپن در کود بیولوژیک بیوفسفر (38/2 میلی‌گرم در 100 گرم نمونه) بدست آمد. نتایج آزمایش بیانگر آن بود که وزن میوه در بوته در چین اول به مقدار قابل‌توجهی (61 درصد) بیشتر از چین دوم بود.fa_IR
dc.format.extent1122
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.31542
dc.subjectبیوفسفرfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectلیکوپنfa_IR
dc.subjectنیتروکسینfa_IR
dc.subjectویتامین‌ثfa_IR
dc.titleتأثیر منابع تغذیه ای مختلف بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) در یک نظام‌ زراعی اکولوژیکfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentمجتمع آموزش عالی گنابادfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه فردوسی مشهدfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue2
dc.citation.spage216
dc.citation.epage231


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد