نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorابری, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorقاسم نژاد, محمودfa_IR
dc.contributor.authorساجدی, رضا حسنfa_IR
dc.contributor.authorبخشی, داودfa_IR
dc.contributor.authorشیری, محمد علیfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:09:25Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:09:25Z
dc.date.available1400-03-19T22:09:25Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:09:25Z
dc.date.issued2014-05-22en_US
dc.date.issued1393-03-01fa_IR
dc.date.submitted2014-05-11en_US
dc.date.submitted1393-02-21fa_IR
dc.identifier.citationابری, فاطمه, قاسم نژاد, محمود, ساجدی, رضا حسن, بخشی, داود, شیری, محمد علی. (1393). تأثیر آسکوربیک‌اسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز. علوم باغبانی, 28(1), 25-33. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.35043fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.35043
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_33307.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818158
dc.description.abstractدر این پژوهش، اثر غلظت های مختلف آسکوربیک اسید (AsA؛0، 2، 4 و 6 میلی مولار) در به تأخیر انداختن پیری گل های شاخه بریده رز رقم ‘رویال کلاس’ بر اساس طرح فاکتوریل بررسی شد. نتایج نشان داد که کاربرد 4 میلی مولار AsA باعث بیشترین تأخیر در پیری گل‌ها در مقایسه با شاهد (آب مقطر) گردید. همچنین، وزن تر و قطر گل هایی که با 4 میلی مولار AsA تیمار شدند، بیشتر از سایر تیمارها بود. خصوصیاتی مثل میزان پروتئین، پرولین، آنتوسیانین کل و پراکسیده شدن لیپیدها گل ها در طی 8 روز نگهداری تنها در گل های شاهد و 4 میلی مولار AsA اندازه گیری گردید. کاربرد 4 میلی مولار AsA باعث جلوگیری از کاهش پروتئین در طی 8 روز نگهداری گل ها گردید. میزان پرولین در گل های تیمار شده با AsA نسبت به شاهد پایین تر بود، ولی تفاوت معنی داری با گل های تیمار شده با AsA مشاهده نشد. میزان آنتوسیانین به تدریج با پیر شدن گل ها کاهش پیدا کرد، اما تیمار با AsA مانع از کاهش آن گردید. همچنین کاربرد 4 میلی مولار AsA با جلوگیری از افزایش مالون دی آلدئید پیری گل ها را به تأخیر انداختfa_IR
dc.format.extent246
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.35043
dc.subjectآسکوربیک اسیدfa_IR
dc.subjectپراکسیده شدن لیپیدfa_IR
dc.subjectپروتئینfa_IR
dc.subjectپرولینfa_IR
dc.subjectپیری گلfa_IR
dc.titleتأثیر آسکوربیک‌اسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رزfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue1
dc.citation.spage25
dc.citation.epage33


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد