نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعراقی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorتهرانی‌فر, علیfa_IR
dc.contributor.authorعابدی, بهرامfa_IR
dc.contributor.authorداوری نژاد, غلامحسینfa_IR
dc.contributor.authorشور, محمودfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:08:35Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:08:35Z
dc.date.available1400-03-19T22:08:35Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:08:35Z
dc.date.issued2013-05-22en_US
dc.date.issued1392-03-01fa_IR
dc.date.submitted2013-04-17en_US
dc.date.submitted1392-01-28fa_IR
dc.identifier.citationعراقی, حسین, تهرانی‌فر, علی, عابدی, بهرام, داوری نژاد, غلامحسین, شور, محمود. (1392). بررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگور. علوم باغبانی, 27(1), 52-58. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.20790fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.20790
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_31386.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818149
dc.description.abstractعدم تامین نیاز سرمایی مشکل عمده‌ای در تولید محصولات مناطق معتدله کشت شده در مناطقی با شرایط آب و هوائی گرم است. بنابراین تعیین نیاز سرمائی ارقام مختلف انگور امری ضروری به نظر می‌رسد. بنابراین هدف از این پژوهش تعیین میزان نیاز سرمائی ارقام انگور شامل: ’کلاهداری‘، ’کشمشی قرمز‘، ’یاقوتی‘ و ’کشمشی سفید‘ بود، که به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۱۲ تیمار دمایی سرمادهی (شاهد بدون سرمادهی، 50، 10۰، 2۰۰، 300، 400، 500، 6۰۰،700،800، 900 و 1000 ساعت) با 3 تکرار انجام گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که اثر تیمار‌های سرمادهی و رقم بر صفات مورد مطالعه شامل درصد شکفتن جوانه‌ها، تعداد روز تا اولین جوانه شکفته شده، تعداد روز تا آخرین جوانه شکفته شده، فاصله زمانی شکوفایی کامل جوانه‌ها و نسبت وزن‌تر به خشک دارای اختلاف معنی‌داری است. با افزایش مدت سرمادهی از 200 تا 1000 ساعت در رقم ’یاقوتی‘، و از 300 تا 1000 ساعت در سه رقم دیگر اختلاف معنی‌داری در درصد شکفتن جوانه‌ها بدست نیامد. به هر حال حداقل زمان سرمادهی برای رسیدن به درصد قابل قبول شکفتن جوانه‌ها در رقم ’یاقوتی‘ 100ساعت و در سه رقم دیگر 200 ساعت بدست آمد. به طور کلی با افزایش مدت سرمادهی از0 تا 1000 ساعت تعداد روز برای شکفتن کامل جوانه‌ها در ارقام ’کلاهداری‘، ’کشمشی قرمز‘، ’یاقوتی‘ و ’کشمشی سفید‘ سفید به ترتیب 19، 19، 22 و 15 روز کاهش یافت. همچنین بیشترین نسبت وزن‌تر به خشک قسمت رویشی قلمه‌ها در دامنه دمائی 200 تا 1000 ساعت سرمادهی بدست آمد.fa_IR
dc.format.extent180
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.20790
dc.subjectارقام انگورfa_IR
dc.subjectآب و هواfa_IR
dc.subjectشکفتن جوانهfa_IR
dc.subjectنیاز سرماییfa_IR
dc.titleبررسی نیاز سرمائی چهار رقم تجاری انگورfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue1
dc.citation.spage52
dc.citation.epage58


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد