نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمشایخی, کامبیزfa_IR
dc.contributor.authorصادقی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorاکبرپور, وحیدfa_IR
dc.contributor.authorآتشی, صادقfa_IR
dc.contributor.authorموسوی‌زاده, سید جوادfa_IR
dc.contributor.authorآبشایی, ملیحهfa_IR
dc.contributor.authorنظری, زهرهfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:08:07Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:08:07Z
dc.date.available1400-03-19T22:08:07Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:08:07Z
dc.date.issued2013-05-22en_US
dc.date.issued1392-03-01fa_IR
dc.date.submitted2013-04-17en_US
dc.date.submitted1392-01-28fa_IR
dc.identifier.citationمشایخی, کامبیز, صادقی, حسین, اکبرپور, وحید, آتشی, صادق, موسوی‌زاده, سید جواد, آبشایی, ملیحه, نظری, زهره. (1392). تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت. علوم باغبانی, 27(1), 10-17. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.20780fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.20780
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_31283.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818144
dc.description.abstractمرکبات دارای مواد غذایی و متابولیت های متعددی شامل انواع قندها، ویتامین C، فلاونوئید و ترکیبات فنلی با ارزش غذایی و آنتی اکسیدانی بالا هستند. عواملی مانند رقم، نوع پایه و نوع اندام در میزان این ترکیبات مؤثرند. از اینرو در تحقیق حاضر میزان ساکارز، گلوکز، قند کل، ویتامین C، فلاونوئید و فنل در گوشت میوه، آلبدو و پوست دو رقم پرتقال پارسون براون و مارس پیوند شده روی پایه های نارنج، سیترنج، کلئوپاترا و رافلمون اندازه‌گیری شد. طبق نتایج به دست آمده، بیشترین میزان ویتامین C در رقم پارسون براون روی پایه سیترنج و کلئوپاترا به دست آمد. بیشترین میزان قند کل در ارقام پارسون براون و مارس روی پایه رافلمون بدست آمد (01/0>P). همچنین بیشترین میزان گلوکز در پرتقال مارس روی پایه رافلمون ثبت شد (01/0>P). در میان پایه ها، رقم پارسون براون بر رافلمون از میزان ساکارز بالاتری برخوردار بود. کمترین مقدار گلوکز و ساکارز نیز در پرتقال پارسون براون روی پایه کلئوپاترا بدست آمد (01/0>P). بر اساس نتایج این تحقیق، بیشترین میزان فنل (84/28 میلی‌گرم در گرم) و فلاونوئید (57/22 میلی‌گرم در گرم) در پوست رقم مارس روی پایه رافلمون به دست آمد. طبق نتایج ضرایب همبستگی، بین میزان فنل با فلاونوئید همبستگی مثبت و معنی‌داری وجود دارد (01/0>P).fa_IR
dc.format.extent155
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.20780
dc.subjectمرکباتfa_IR
dc.subjectفنلfa_IR
dc.subjectفلاونوئیدfa_IR
dc.subjectپارسون براونfa_IR
dc.subjectمارسfa_IR
dc.titleتأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue1
dc.citation.spage10
dc.citation.epage17


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد