نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorفرهادی, نسرینfa_IR
dc.contributor.authorسوری, محمدکاظمfa_IR
dc.contributor.authorعلی رضالو, ابوالفضلfa_IR
dc.contributor.authorربی انگورانی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:07:44Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:07:45Z
dc.date.available1400-03-19T22:07:44Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:07:45Z
dc.date.issued2012-11-21en_US
dc.date.issued1391-09-01fa_IR
dc.date.submitted2012-09-11en_US
dc.date.submitted1391-06-21fa_IR
dc.identifier.citationفرهادی, نسرین, سوری, محمدکاظم, علی رضالو, ابوالفضل, ربی انگورانی, حسین. (1391). اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.). علوم باغبانی, 26(3)doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.15220fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.15220
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_30766.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818140
dc.description.abstractروغن کرچک به دلیل خصوصیات فیزیکوشیمیایی منحصر به فرد آن، کاربردهای متعددی در صنایع دارویی، شیمیایی، بهداشتی، بیودیزل و اخیراً در صنایع غذایی دارد. عوامل متعددی ممکن است در طی رشد و نمو گیاه و همچنین طی دوره نگهداری و فرآوری بر ویژگی های روغن کرچک تأثیر بگذارند. این تحقیق به منظور بررسی محتوای روغن و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک تحت تاثیر تاریخ های مختلف کشت در شرایط آب و هوایی تهران انجام گرفت. طبق نتایج، بیشترین عملکرد دانه (67/1590 کیلوگرم در هکتار) و روغن (43/774 کیلوگرم در هکتار) در تاریخ کاشت 15 فروردین حاصل شد که تفاوت معنی داری با سایر تاریخ های کاشت داشت. در نمونه های آنالیز شده محتوای روغن (67/49-45/34درصد)، رطوبت (12/2-97/0درصد)، ضریب شکست (473/1-470/1)، میزان کلروفیل (mg Pheophytin/kg Oil 40/0-26/0)، عدد اسیدی (mg NaOH/g Oil 62/0-28/0)، عدد پروکسید (meq O2/Kg Oil 0)، عدد صابونی (mg KOH/g Oil 34/181-62/165) و عدد یدی (g I2/100 g Oil 22/89-43/82) بودند. روغن کرچک حاصل از تاریخ های مختلف کشت از لحاظ میزان رطوبت، کلروفیل، عدد اسیدی در سطح (05/0pp) اختلاف معنی داری را نشان دادند اما از لحاظ میزان روغن، ضریب شکست، عدد یدی و پروکسید در سطح (05/0fa_IR
dc.format.extent139
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.15220
dc.subjectکرچکfa_IR
dc.subjectروغنfa_IR
dc.subjectخصوصیات فیزیکوشیمیاییfa_IR
dc.subjectتاریخ کاشتfa_IR
dc.subjectریسینولئیک اسیدfa_IR
dc.titleاثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue3


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد