| dc.contributor.author | تاجور, یحیی | fa_IR |
| dc.contributor.author | فتوحی قزوینی, رضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | حمیداوغلی, یوسف | fa_IR |
| dc.contributor.author | حسن ساجدی, رضا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1400-03-19T22:07:34Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2021-06-09T22:07:34Z | |
| dc.date.available | 1400-03-19T22:07:34Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2021-06-09T22:07:34Z | |
| dc.date.issued | 2012-11-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1391-09-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2012-09-11 | en_US |
| dc.date.submitted | 1391-06-21 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | تاجور, یحیی, فتوحی قزوینی, رضا, حمیداوغلی, یوسف, حسن ساجدی, رضا. (1391). بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata ×C. paradise) × (C. clementina)]. علوم باغبانی, 26(3)doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.15216 | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.15216 | |
| dc.identifier.uri | https://jhs.um.ac.ir/article_30701.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818138 | |
| dc.description.abstract | تولید رادیکال های فعال اکسیژن در اثر تنش دمای پایین از عوامل مؤثر آسیب به گیاه است. به منظور بررسی اثر پایه و دما بر واکنش های آنتی-اکسیدانی درختان جوان نارنگی پیج آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شد. عامل دما در هفت سطح شامل دمای 9، 6، 3، 0، 3- ، 6- وC ˚ 2 ± 25 (به عنوان شاهد) و پایه در سه سطح نارنج، سیترنج و پونسیروس انتخاب شد. بر اساس تجزیه داده ها کاهش دما در افزایش نشت یونی، پراکسیداسیون لیپیدها، ظرفیت آنتی اکسیدانی، فعالیت آنزیم های سوپراکسیددیسموتاز، آسکوربات پراکسیداز، کاتالاز و پراکسیداز تاثیر معنی دار داشت (P | fa_IR |
| dc.format.extent | 120 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.15216 | |
| dc.subject | مرکبات | fa_IR |
| dc.subject | تنش | fa_IR |
| dc.subject | آنتی اکسیدان | fa_IR |
| dc.title | بررسی اثرات پایه و دمای پایین بر واکنش های آنتی اکسیدانی نارنگی پیج [(Citrus reticulata ×C. paradise) × (C. clementina)] | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقالات پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 26 | |
| dc.citation.issue | 3 | |