نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعلی نژادجهرمی, هادیfa_IR
dc.contributor.authorشیرانی, ابراهیمfa_IR
dc.contributor.authorمیرزایی, مجیدfa_IR
dc.contributor.authorحیدری, جلالfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:07:12Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:07:12Z
dc.date.available1400-03-19T22:07:12Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:07:12Z
dc.date.issued2012-11-21en_US
dc.date.issued1391-09-01fa_IR
dc.date.submitted2012-09-11en_US
dc.date.submitted1391-06-21fa_IR
dc.identifier.citationعلی نژادجهرمی, هادی, شیرانی, ابراهیم, میرزایی, مجید, حیدری, جلال. (1391). بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین. علوم باغبانی, 26(3)doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.15210fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.15210
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_30553.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818134
dc.description.abstractنارنگی کلمانتین از ارقام زودرس مرکبات می باشد که سطح نسبتاً وسیعی از باغات مرکبات جهان و ایران را به خود اختصاص داده است. این پژوهش به منظور بررسی اثر نفتالین استیک اسید (صفر، 100 و 200 میلی گرم بر لیتر)، سولفات پتاسیم (صفر، 10 و 20 گرم بر لیتر)، و سولفات روی (صفر، 2 و 4 گرم بر لیتر) بر ویژگی های کمی و کیفی میوه به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و در مجموع با 27 تیمار بر روی درختان نارنگی کلمانتین 8 ساله پیوندی بر روی پایه لیمو به اجرا در آمد. محلول پاشی در 10 تیر زمانی که قطر متوسط میوه ها 15 میلیمتر بود انجام شد بر اساس نتایج به دست آمده، نشان داده شد که بیشترین میزان اندازه، وزن، درصد آب و ویتامین ث مربوط به اثر متقابل تیمار 200 میلی گرم NAA، 20 گرم سولفات پتاسیم و 4 گرم سولفات روتی بر لیتر می باشد و تفاوت معنی داری با شاهد وجود داشت، بیشترین اسید کل مربوط به همین تیمار بود اما تفاوت معنی داری با شاهد وجود نداشت. بیشترین سفتی مربوط اثر متقابل تیمار 4 گرم روی و 20 گرم پتاسیم در لیتر بود و کمترین سفتی مربوط به تیمار 200 میلی گرم بر لیتر NAA می باشد. کمترین مواد جامد محلول میوه در تیمار 200 میلی گرم بر لیتر NAA و بیشترین مقدار در تیمار 100 میلی گرم NAA، 20 گرم سولفات پتاسیم و 2 گرم سولفات روی که با هم بکار برده شده بود به دست آمد.fa_IR
dc.format.extent115
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.15210
dc.subjectسولفات پتاسیمfa_IR
dc.subjectسولفات رویfa_IR
dc.subjectنفتالین استیک اسیدfa_IR
dc.subjectنارنگی کلمانتینfa_IR
dc.subjectخصوصیات کمی و کیفیfa_IR
dc.titleبررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue3


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد