نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجلیلی مرندی, رسولfa_IR
dc.contributor.authorدولتی بانه, حامدfa_IR
dc.contributor.authorاسمعیلی, محسنfa_IR
dc.contributor.authorحاجی تقی لو, رامینfa_IR
dc.contributor.authorابراهیمی تازه کندی, ربابهfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:06:04Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:06:05Z
dc.date.available1400-03-19T22:06:04Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:06:05Z
dc.date.issued2012-08-22en_US
dc.date.issued1391-06-01fa_IR
dc.date.submitted2012-08-15en_US
dc.date.submitted1391-05-25fa_IR
dc.identifier.citationجلیلی مرندی, رسول, دولتی بانه, حامد, اسمعیلی, محسن, حاجی تقی لو, رامین, ابراهیمی تازه کندی, ربابه. (1391). اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum). علوم باغبانی, 26(2)doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.14679fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.14679
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_30125.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818122
dc.description.abstractکاربرد اتفن روش موثر در افزایش کیفیت میوه های انگور معرفی شده است. در این پ‍ژوهش اثر کاربرد قبل از برداشت غلظت های اتفن در 4 سطح (صفر، 150، 250 و 300 میلی گرم در لیتر) و زمان تیمار اتفن در 2 سطح (10 الی 20 درصد از تغییر رنگ حبه ها و 50 الی 70 درصد از تغییر رنگ حبه ها) بر شاخص های مختلف کیفی در زمان برداشت میوه انگور رقم قزل اوزوم مورد ارزیابی قرار گرفت. صفات کیفی مور بررسی شامل مواد جامد محلول، اسیدهای قابل تیتراسیون، ضریب رسیدگی، ترکیبات فنولی کل، سفتی بافت و رنگ میوه بود. غلظت های مختلف اتفن بر تمامی خواص کیفی حبه ها معنی دار بود. اما زمان های محلول پاشی اتفن بر اسیدهای قابل تیتراسیون، ضریب رسیدگی، ترکیبات فنولی کل و سفتی میوه تاثیر داشت. نتایج نشان داد که غلظت 250 میلی گرم در لیتر اتفن و زمان تیمار اتفن در مرحله 50 الی 70 درصد از تغییر رنگ حبه ها، بیشترین اثر را بر روی کیفیت حبه ها داشت. بر اساس نتایج بدست آمده استفاده از اتفن با غلظت بهینه و در زمان مناسب می تواند به عنوان راهبرد مؤثری در تکنولوژی قبل از برداشت انگور از لحاظ رنگ و کیفیت مطلوب حبه ها باشد.fa_IR
dc.format.extent240
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.14679
dc.subjectاتفنfa_IR
dc.subjectانگورfa_IR
dc.subjectترکیبات فنولی کلfa_IR
dc.subjectخواص کیفیfa_IR
dc.subjectرنگ میوهfa_IR
dc.titleاثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue2


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد