| dc.contributor.author | جلیلی مرندی, رسول | fa_IR |
| dc.contributor.author | دولتی بانه, حامد | fa_IR |
| dc.contributor.author | اسمعیلی, محسن | fa_IR |
| dc.contributor.author | حاجی تقی لو, رامین | fa_IR |
| dc.contributor.author | ابراهیمی تازه کندی, ربابه | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1400-03-19T22:06:04Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2021-06-09T22:06:05Z | |
| dc.date.available | 1400-03-19T22:06:04Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2021-06-09T22:06:05Z | |
| dc.date.issued | 2012-08-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1391-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2012-08-15 | en_US |
| dc.date.submitted | 1391-05-25 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | جلیلی مرندی, رسول, دولتی بانه, حامد, اسمعیلی, محسن, حاجی تقی لو, رامین, ابراهیمی تازه کندی, ربابه. (1391). اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum). علوم باغبانی, 26(2)doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.14679 | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.14679 | |
| dc.identifier.uri | https://jhs.um.ac.ir/article_30125.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818122 | |
| dc.description.abstract | کاربرد اتفن روش موثر در افزایش کیفیت میوه های انگور معرفی شده است. در این پژوهش اثر کاربرد قبل از برداشت غلظت های اتفن در 4 سطح (صفر، 150، 250 و 300 میلی گرم در لیتر) و زمان تیمار اتفن در 2 سطح (10 الی 20 درصد از تغییر رنگ حبه ها و 50 الی 70 درصد از تغییر رنگ حبه ها) بر شاخص های مختلف کیفی در زمان برداشت میوه انگور رقم قزل اوزوم مورد ارزیابی قرار گرفت. صفات کیفی مور بررسی شامل مواد جامد محلول، اسیدهای قابل تیتراسیون، ضریب رسیدگی، ترکیبات فنولی کل، سفتی بافت و رنگ میوه بود. غلظت های مختلف اتفن بر تمامی خواص کیفی حبه ها معنی دار بود. اما زمان های محلول پاشی اتفن بر اسیدهای قابل تیتراسیون، ضریب رسیدگی، ترکیبات فنولی کل و سفتی میوه تاثیر داشت. نتایج نشان داد که غلظت 250 میلی گرم در لیتر اتفن و زمان تیمار اتفن در مرحله 50 الی 70 درصد از تغییر رنگ حبه ها، بیشترین اثر را بر روی کیفیت حبه ها داشت. بر اساس نتایج بدست آمده استفاده از اتفن با غلظت بهینه و در زمان مناسب می تواند به عنوان راهبرد مؤثری در تکنولوژی قبل از برداشت انگور از لحاظ رنگ و کیفیت مطلوب حبه ها باشد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 240 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.14679 | |
| dc.subject | اتفن | fa_IR |
| dc.subject | انگور | fa_IR |
| dc.subject | ترکیبات فنولی کل | fa_IR |
| dc.subject | خواص کیفی | fa_IR |
| dc.subject | رنگ میوه | fa_IR |
| dc.title | اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقالات پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 26 | |
| dc.citation.issue | 2 | |