نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجلیلی مرندی, رسولfa_IR
dc.contributor.authorحسنی, عباسfa_IR
dc.contributor.authorدولتی بانه, حامدfa_IR
dc.contributor.authorحاجی تقی لو, رامینfa_IR
dc.contributor.authorیوسف زاده, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:04:34Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:04:34Z
dc.date.available1400-03-19T22:04:34Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:04:34Z
dc.date.issued2012-05-21en_US
dc.date.issued1391-03-01fa_IR
dc.date.submitted2012-05-28en_US
dc.date.submitted1391-03-08fa_IR
dc.identifier.citationجلیلی مرندی, رسول, حسنی, عباس, دولتی بانه, حامد, حاجی تقی لو, رامین, یوسف زاده, حسین. (1391). تاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگور. علوم باغبانی, 26(1)doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.12895fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.12895
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_29598.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818106
dc.description.abstractدر این پژوهش تحمل دو رقم انگور (قزل ازوم و بیدانه قرمز) براساس آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار، در سطوح مختلف شوری (صفر، 50، 100، 150 میلی مولار) مورد ارزیابی قرار گرفت. تنش شوری بر روی نهال های یک ساله انگور با 4 جوانه انجام شد. سه ماه بعد از شروع تیمار تنش، نتایج داده ها جمع آوری گردید. براساس نتایج بدست آمده تاثیر رقم و سطوح شوری بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی معنی دار بود. اما سطوح مختلف شوری تاثیری بر طول ساقه نداشت. اثر متقابل رقم× سطوح شوری در طول ساقه، وزن تر و خشک برگ، وزن خشک ساقه، شاخص کلروفیل، میزان قندهای محلول و دمای برگ معنی دار بود. با افزایش سطح شوری، تعداد برگ در هر بوته، سطح برگ، وزن تر و خشک برگ، وزن خشک ساقه و ریشه، محتوای نسبی آب برگ و شاخص کلروفیل به طور معنی دار کاهش یافت. اما میزان پرولین، قندهای محلول و دمای برگ افزایش یافت. تمامی صفات اندازه گیری شده در رقم قزل ازوم بیشتر بود. اما میزان دمای برگ آن نسبت به رقم قرمز بیدانه کمتر بود. براساس نتایج به دست آمده، قزل ازوم از لحاظ خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی نسبت به رقم قرمز بیدانه، در مقابل سطوح مختلف شوری اعمال شده مقاوم بود.fa_IR
dc.format.extent187
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.12895
dc.subjectانگورfa_IR
dc.subjectتنش شوریfa_IR
dc.subjectپرولینfa_IR
dc.subjectمحتوای نسبی آبfa_IR
dc.subjectقندهای محلولfa_IR
dc.titleتاثیر سطوح شوری بر ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم انگورfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد