نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحسینی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorمصطفوی, مصطفیfa_IR
dc.contributor.authorهادوی, ابراهیمfa_IR
dc.contributor.authorرضائی, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:04:28Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:04:28Z
dc.date.available1400-03-19T22:04:28Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:04:28Z
dc.date.issued2012-05-21en_US
dc.date.issued1391-03-01fa_IR
dc.date.submitted2012-05-28en_US
dc.date.submitted1391-03-08fa_IR
dc.identifier.citationحسینی, محمد, مصطفوی, مصطفی, هادوی, ابراهیم, رضائی, مهدی. (1391). بررسی اثر اسید اسکوربیک، اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیری. علوم باغبانی, 26(1)doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.12894fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.12894
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_29563.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818105
dc.description.abstractدر اکثر مناطق در کشور ما برای تولید برگه زردآلو از گاز گوگرد جهت نگهداری و حفظ رنگ استفاده می‌شود که آلرژی زا و سرطان زا است. هدف اصلی این پژوهش استفاده از مواد جایگزین گوگرد در تولید برگه زردآلو بود. در این راستا میوه‌های زردآلو رقم جهانگیری قبل از خشک شدن در مقابل آفتاب تحت سه تیمار (اسیدسیتریک، اسیداسکوربیک و متابی ‌سولفیت) هر کدام در دو سطح (5/0 و 7/0 درصد) قرارگرفتند و با یک نمونه‌ی شاهد مقایسه شدند. صفات کیفی برگه زردآلو از قبیل بریکس، pH، مقدار رطوبت برگه، شاخص قهوه‌ای شدن، اسیدیته و صفات ارگانولپتیکی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان داد که اثر تیمارهای مختلف اعمال شده روی صفات مورد ارزیابی، معنی‌دار است و کلیه‌ی تیمارهای اعمال شده اختلاف معنی‌داری با نمونه‌ی شاهد دارند. تیمار متابی سولفیت سدیم 7/0 درصد کمترین مقدار قهوه ای شدن را داشت ولی باعث سفتی بافت برگه گردید. تیمارهای اسیدسیتریک و اسیدآسکوربیک نیز اثر معنی داری بر میزان قهوه ای شدن نسبت به شاهد دارند، برگه های حاصل از تیمار اسید سیتریک 7/0 کمترین میزان pH و اسیدیته را داشتند. از لحاظ صفات ارگانولپتیک برگه های حاصل از تیمار اسیدسیتریک 7/0 درصد نسبت به بقیه تیمارها نرم تر وخوش طعم تر ارزیابی شدند این برگه ها همچنین رنگ و شکل ظاهری نسبتاً خوبی داشتند.fa_IR
dc.format.extent207
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.12894
dc.subjectزردآلوfa_IR
dc.subject‌متابی سولفیت سدیمfa_IR
dc.subjectاسید سیتریکfa_IR
dc.subjectاسید آسکوربیکfa_IR
dc.titleبررسی اثر اسید اسکوربیک، اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و اورگانولپتیکی برگه زردآلو (.Prunus armeniaca L) رقم جهانگیریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد