نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرضوی, فرهنگfa_IR
dc.contributor.authorحاجی لو, جعفرfa_IR
dc.contributor.authorطباطبایی, سیدجلالfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:04:00Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:04:00Z
dc.date.available1400-03-19T22:04:00Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:04:00Z
dc.date.issued2012-05-21en_US
dc.date.issued1391-03-01fa_IR
dc.date.submitted2012-05-28en_US
dc.date.submitted1391-03-08fa_IR
dc.identifier.citationرضوی, فرهنگ, حاجی لو, جعفر, طباطبایی, سیدجلال. (1391). ) Prunus persica L.) تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو. علوم باغبانی, 26(1)doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.12884fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.12884
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_29407.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818100
dc.description.abstractپژوهش حاضر به منظور تعیین نیاز سرمایی و نیاز گرمایی جوانه های گل در پنج رقم هلو (کوثری، حاج کاظمی، انجیری عسلی، انجیری زعفرانی و هلوی زودرس) انجام شد. شاخه های یکساله با قطر و طول یکسان در هر هفته پس از برداشت از درخت به اتاقک رشد انتقال یافتند. وضعیت جوانه ها از نظر مراحل فنولوژیکی، وزن تر و خشک در هر مرحله نمونه برداری مورد بررسی قرار گرفت. برای محاسبه نیاز سرمایی از مدل-های یوتا، کارولینای شمالی، واحدهای سرمایی متغیر، تعداد ساعات بین صفر و 7 درجه سانتیگراد و مدل 2/7< استفاده شد. از زمان رفع نیاز سرمایی تا 50 درصد تمام گل بعنوان محدوده زمانی در تعیین نیاز گرمایی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد در تمامی مدلهای مورد مطالعه رقم انجیری عسلی حداقل نیاز سرمایی و ارقام کوثری و حاج کاظمی بیشترین نیاز سرمایی را به همراه داشتند. در حالی که ارقام انجیری زعفرانی و هلوی زودرس نیاز سرمایی متوسطی نشان دادند. نیاز سرمایی این ارقام بین 746 و 868 واحد سرمایی برحسب مدل یوتا بود. وزن تر و خشک جوانه ها در قبل و بعد از قرارگیری در اتاقک رشد، اختلاف معنی داری را در زمان های مختلف نمونه برداری نشان دادند. از نظر میزان نیاز گرمایی رقم انجیری زعفرانی با 4099 GDH حداقل نیاز گرمایی را در بین ارقام به خود اختصاص داده است. در صورتیکه رقم های کوثری و حاج کاظمی به طور مشترک با 4543 GDH بیشترین نیاز گرمایی را به همراه داشتند و رقم انجیری عسلی با 4384 GDH و زودرس با 4232 GDH نیاز گرمایی حد واسط داشتند.fa_IR
dc.format.extent167
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.12884
dc.subjectنیاز سرماییfa_IR
dc.subjectنیاز گرماییfa_IR
dc.subjectمدل یوتاfa_IR
dc.subjectهلوfa_IR
dc.title) Prunus persica L.) تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلوfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد