بررسی تاثیر نسبتهای کوکوپیت و ورمی کمپوست به عنوان بسترکاشت بر سبز شدن و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نشاء فلفل شیرین (L. Capsicum annuum)
(ندگان)پدیدآور
غلام نژاد نصیرآبادی, سمیهآرویی, حسیننعمتی, سیدحسیننوع مدرک
Textمقالات پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
چکیده
به منظور بررسی تاثیر کودهای آلی کوکوپیت و ورمی کمپوست در نسبتهای مختلف به عنوان بستر کاشت بر سبز شدن و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نشاء فلفل شیرین رقم کالیفرنیاواندر آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در محل گلخانه تحقیقاتی گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد انجام گرفت. تیمارهای مورد استفاده شامل ورمی کمپوست: کوکوپیت (1:3)، ورمی کمپوست: کوکوپیت (3:1)، ورمی کمپوست: کوکوپیت (1:1) و خاک معمولی نشاء بود. نتایج بدست آمده نشان داد که صفات مورد مطالعه تحت تاثیر تیمارهای قرار گرفته اند. به طوری که بیشترین وزن تر و وزن خشک ریشه، وزن تر و وزن خشک شاخساره، قطر نشاء، تعداد میانگره، میزان سطح برگ و ارتفاع نشاء در بستر ورمی کمپوست: کوکوپیت (1:3) حاصل شد.
واژههای کلیدی: بستر کاشت، سبز شدن، فلفل شیرین، نشاء
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2012-02-201390-12-01




