نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعشورنژاد, مصطفیfa_IR
dc.contributor.authorقاسم نژاد, محمودfa_IR
dc.contributor.authorگرایلو, سمیهfa_IR
dc.contributor.authorمیرحسینی, سیدکامرانfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:57:52Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:57:53Z
dc.date.available1400-03-19T21:57:52Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:57:53Z
dc.date.issued2011-02-20en_US
dc.date.issued1389-12-01fa_IR
dc.date.submitted2011-03-12en_US
dc.date.submitted1389-12-21fa_IR
dc.identifier.citationعشورنژاد, مصطفی, قاسم نژاد, محمود, گرایلو, سمیه, میرحسینی, سیدکامران. (1389). بررسی ویژگی های کیفی میوه کیوی رقم هایوارد برداشت شده از مناطق مختلف استان گیلان در طی دو ماه نگهداری در سردخانه. علوم باغبانی, 24(2)doi: 10.22067/jhorts4.v1389i2.8005fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i2.8005
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_26972.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818035
dc.description.abstractچکیده عدم آگاهی صحیح از انتخاب مناسب ترین زمان برداشت کیوی در برخی از مناطق کشت وکار کیوی در استان گیلان، همچنین کوتاه بودن ماندگاری از مهمترین عوامل کاهش بازار پسندی و صادرات این میوه است. در این پژوهش، تأثیر کیفیت میوه در زمان برداشت بر عمر انبارمانی و ارزش غذایی میوه کیوی، رقم ’هایوارد‘، بررسی گردید. میوه‌های مورد استفاده بر اساس عرف توسط کشاورزان هر منطقه که برداشت می شدند، تهیه و بلافاصله پس انتخاب میوه های سالم و یکنواخت در دمای 5/0 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 90-85 درصد به مدت دو ماه انبار گردیدند. نتایج نشان داد که میوه‌های برداشت شده در اکثر مناطق، از حداقل شاخص بلوغ برداشت برخوردار نبوده و خیلی زود برداشت شده اند. تنها میوه های مناطقی که با میزان مواد جامد محلول (TSS) بالاتر برداشت شده بودند، به حداقلTSS قابل قبولی ( بیش از 5/12 درصد) پس از انبارداری رسیدند، همچنین کاهش وزن کمتری (Pfa_IR
dc.format.extent235
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i2.8005
dc.titleبررسی ویژگی های کیفی میوه کیوی رقم هایوارد برداشت شده از مناطق مختلف استان گیلان در طی دو ماه نگهداری در سردخانهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue2


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد