نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکمری شاهملکی, سهیلاfa_IR
dc.contributor.authorپیوست, غلامعلیfa_IR
dc.contributor.authorالفتی, جمالعلیfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:56:28Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:56:29Z
dc.date.available1400-03-19T21:56:28Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:56:29Z
dc.date.issued2011-02-20en_US
dc.date.issued1389-12-01fa_IR
dc.date.submitted2011-03-12en_US
dc.date.submitted1389-12-21fa_IR
dc.identifier.citationکمری شاهملکی, سهیلا, پیوست, غلامعلی, الفتی, جمالعلی. (1389). تاثیر اسید هومیک بر خصوصیات رویشی و جذب عناصر غذایی کاهو در سیستم لایه نازک محلول غذایی. علوم باغبانی, 24(2)doi: 10.22067/jhorts4.v1389i2.7988fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i2.7988
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_26489.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818020
dc.description.abstractچکیده اثرات مثبت مواد هومیکی بر رشد گیاهان مختلف توسط محققین زیادی ثابت شده و در نتیجه استفاده از این مواد اغلب به عنوان یک روش مهم برای بهبود کیفیت محصول پیشنهاد می گردد. به منظور ارزیابی تاثیر اسید هومیک بر خصوصیات کمی و کیفی دو رقم کاهوی گلخانه ای `Lollo rossa` و `Javelina` آزمایش گلخانه ای در دانشگاه گیلان با استفاده از سیستم لایه نازک محلول غذایی در قالب طرح کاملا تصادفی در سه سطح مختلف اسید هومیک (صفر، 20 و 50 میلی گرم در لیتر) و با چهار تکرار به مرحله اجرا درآمد. نتایج آزمایش نشان داد که تیمار اسید هومیک در هر دو رقم بر طول، وزن خشک برگ و عناصر غذایی مانند کلسیم، فسفر و منیزیم تاثیر معنی داری در سطح 5 درصد داشت. اما بین تیمارهای مختلف اسید هومیک از نظر وزن، تعداد برگ و ویتامین ث در رقم Lollo rossa و در رقم Javelina از نظر عرض، وزن، قطر و مواد جامد محلول تفاوت معنی داری مشاهده نگردید. با توجه به نتایج این بررسی می توان برای ارقام Lollo rossa و Javelina مقدار 50 میلی گرم در لیتر اسید هومیک در محلول غذایی توصیه نمود. واژه های کلیدی: رشد، عملکرد، کیفیت، Javelina، Lollo rossafa_IR
dc.format.extent147
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i2.7988
dc.titleتاثیر اسید هومیک بر خصوصیات رویشی و جذب عناصر غذایی کاهو در سیستم لایه نازک محلول غذاییfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue2


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد