نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorطالبی حبشی, رقیهfa_IR
dc.contributor.authorعیوضی, علیرضاfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:55:33Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:55:33Z
dc.date.available1400-03-19T21:55:33Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:55:33Z
dc.date.issued2010-08-23en_US
dc.date.issued1389-06-01fa_IR
dc.date.submitted2010-09-21en_US
dc.date.submitted1389-06-30fa_IR
dc.identifier.citationطالبی حبشی, رقیه, عیوضی, علیرضا. (1389). اثرات متیل جاسمونات و پرتوتابی UV-C برکیفیت وعمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا. علوم باغبانی, 24(1)doi: 10.22067/jhorts4.v1389i1.3656fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i1.3656
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_26181.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818010
dc.description.abstractچکیده به منظور افزایش کیفیت و عمر انباری میوه های توت فرنگی رقم سلوا، پرتوتابی UV-C در دو زمان (5 و 15 دقیقه ای) وغوطه وری در متیل جاسمونات با سه غلظت (شاهد، 1و 3 میکرومول برلیتر) بکارگرفته شد. پژوهش به صورت آزمایش فاکتوریل Dummy Plot در قالب طرح کاملاً تصادفی در8 تکرار انجام شد. میوه های توت فرنگی پس ازبرداشت و بعد از انجام تیمارهای مورد نظر14 روز در سردخانه در دمایc °2±2+ و رطوبت نسبی 95 درصد نگهداری شدند. بلافاصله بعد از تیمار و در پایان دوره انبارداری صفات کیفی از جمله: درصد مواد جامد محلول کل (TSS )، اسیدیته قابل تیتراسیون (TA)، ویتامین C، پوسیدگی و فنل کل مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که اثرات متقابل پرتوتابی پنج دقیقه ای و غوطه وری در متیل جاسمونات به غلظت یک میکرومول بر لیتر باعث کاهش پوسیدگی و افزایش فنل کل در طی 14 روز انبارداری گردید. از طرفی تیمار پرتوتابی UV-C به همراه غوطه وری در متیل جاسمونات اثر معنی داری بر رویTA ، TSS و ویتامین C نداشت. واژه های کلیدی: توت فرنگی، پرتوتابی، UV-C، غوطه وری، متیل جاسموناتfa_IR
dc.format.extent348
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1389i1.3656
dc.titleاثرات متیل جاسمونات و پرتوتابی UV-C برکیفیت وعمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلواfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد